Fostul concurent de la Puterea Dragostei care a fost condamnat la închisoare pentru 2 ani şi o lună

Concurentul din sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei, Akebono, a fost condamnat la închisoare pentru 2 ani și o lună. Vezi ce fapte a comis acesta și ce scuze a avut.

Author: Andreea Bolocan luni 10 mai 2021 , 11:02

Akebono este condamnat al 2 ani și o lună de închisoare puterea dragostei
Akebono este condamnat al 2 ani și o lună de închisoare[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Akebono de la Puterea Dragostei a ajuns la 2 ani și o lună de închisoare, după ce a fost surprins de mai multe ori conducând fără permis.

Tânărul mai avea o condamnare de 8 luni cu susupendare și un alt proces pe rol pentru aceeași faptă.

Alexandru Claudiu Laurențiu, poreclit Akebono, a fost prins prima dată fără conducând cu permisul suspendat în martie 2019, iar a doua oară când a fost prins era luna noiembrie a anului 2020, când deja fusese trimis în judecată pentru prima faptă. În ultimele săptămâni, pedepsele au început să se adune.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, planuri de căsătorie cu noul iubit? „Ne iubim..!”

Ce scuză a avut Akebono pentru fapta comisă

Ajuns în fața judecătorilor, Akebono a invocat o scuză greu aproape imposibil de crezut. Acesta le-a declarat magistraților faptul că nu a știut că are permisul suspendat pentru

că nu s-a uitat pe procesul verbal. Akebono a declarat că a aruncat hârtia în torpedou, crezând că este doar o amendă. Drept urmare, nu s-a prezentat în termenul legal pentru a-și preda permisul de circulație și a continuat să meargă cu mașina de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Akebono[Sursa foto: Instagram]

Akebono și-a recunoscut fapta într-un final

În dosarul lui Akebono se arată faptul că motivul pentru care acesta s-a scuzat pentru fapta comisă a fost unul neîntemeiat. Totodată, Akebono și-a recunoscut fapta și a cerut să fie judecat în procedură simplificată, fiind condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” petrece alături de Costel Biju. Ce a transmis bruneta

”Instanța constată că în mod corect organele de urmărire penală au apreciat apărarea inculpatului ca fiind neîntemeiată. Astfel, inculpatul a semnat procesul verbal de contravenției întocmit la data de 13.03.2019, fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia. Totodată, acestuia i s-a comunicat o înștiințare cu privire la obligativitatea predării permisului de conducere, aducându-i-se încă o dată la cunoștință despre faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, începând cu data de 13.03.2019”, se arată în dosarul fostului concurent de la Puterea Dragostei.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si