Fostul deputat Mihai Sturzu: ”Nu mai puneți poze cu copiii voștri pe Facebook! Nu sunt curios să-i cunosc”

Fostul deputat Mihai Sturzu, în prezent pilot la o companie aviatică, și-a făcut curățenie pe conturile de socializare, de Sărbători.

Radu Constantin, marți 07 ianuarie 2020 , 20:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După muzică, politică și aviație, Mihai Sturzu a devenit și vlogger. Fostul deputat a postat, recent, un filmuleț în care povestește că și-a făcut curățenie pe conturile de socializare și i-a scos de la prieteni pe cei care au postat imagini de sărbători cu: mâncare pe masă, porcul tăiat, dar și poze personale cu familia sau iubitul/iubita.

Mihai Sturzu are o mare problemă și cu cei care postează imagini cu proprii copii. El spune că nu înțelege de ce trebuie să vadă pe contul lui imagini cu copiii altor persoane decât cele din propria familie.

Mihai Sturzu: ”Uneori, copiii nu ies bine în poze”

”Ai pus poze cu familia pe care nu vreau s-o cunosc? Te-am șters de la prieteni! Există filtre... E o chestie asta cu... poze cu copii! Soră-mea are un copil absolut genial, Cristian. Eu, cred că am pus mai multe poze cu el, că este absolut minunat copilul ăla decât ea vreodată. Ea când pune poze cu Cristian, adică cu nepotu-meu, ea face un filtru: pentru familie și ”close friends”, adică ăia care zic: vai, ce frumos a crescut copilul ăsta, ce mai face, ce dor îmi era de el...

Citeste si: Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion şi aruncat în câmp: „Am stat vreo patru ore la spital după aia!”

Mă, nu mai puneți poze cu copiii... Până la urmă toți copiii sunt frumoși, e adevărat, dar uneori... nu chiar... nu ies bine în poze. Și nu sunt curios să vă cunosc copiii așa de mici și de... nu e bine, pe bune.

Să nu mai zic că sunt tot felul de hărțuitori în lumea asta, pe Internet. Bă, mai protejați-vă copiii... În fine, deci, ți-ai pus poze cu copiii, cu bunică-ta, pac, unfriend!”, a spus Mihai Sturzu pe vlogul său.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si