Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, pus în libertatea de Tribunalul Constanţa

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost eliberat din închisoare prin decizia Tribunalului Constanţa care a admis astfel recursul deţinutului la soluţia Judecătoriei Medgidia care îl menţinuse în penitenciar. Decizia Tribunalului este definitivă.

G. S., luni 26 noiembrie 2018 , 17:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În soluţia de astăzi a Tribunalului Constanţa se menţionează: „Admite propunerea de liberare condiţionată a condamnatului NECOLAICIUC MIHAI. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului NECOLAICIUC MIHAI de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.702/2016 emis în baza sentinţei penale nr.357/2015 a Judecătoriei Sector 1 Bucureşti, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală. Definitivă.”

Mihai Necolaiciuc este încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă din noiembrie 2016 când a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Având în vedere că până atunci executase mare parte din pedeapsă în arest preventiv, la domiciliu şi chiar în alte penitenciare, având şi vârsta de peste 60 de ani, Mihai Necolaiciuc ar fi trebuit eliberat imediat, potrivit avocaţilor lui. Decizia de eliberare de astăzi vine după patru încercări de obţinere a liberării condiţionate, refuzate de instanţele constănţene.

 

 

Sursa: EVZ


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si