Fostul președinte al Consiliului Județean și al Partidului Național Brașov, Aristotel Căncescu, va rămâne după gratii mai mult decât a fost anunțată prima sa condamnare.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, afirmații uluitoare: „Lupt cu acest cancer, eu, și foarte mulți români!”

Arostotel Căncescu a primit o nouă condamnare cu executare, astfel va sta 8 ani și 10 luni în detenție, după ce pedepsele primite în acest dosar au fost contopite anterior.

Citeste si: Lista politicienilor români care au colaborat cu Securitatea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Valentin Olimpiu Şoneriu, Vasile Ungureanu, Dragoş Crăciun şi Cătălin George Muntean au primit câte un avertisment. Sebastian Grapă a fost condamnat la 7 ani de închisoare, Sabin Adrian Neag la 5 ani, Cristinel Paltin la 2 ani, Claudiu Gheorghe Cornea la 6 ani şi 4 luni, după contopirea pedepselor, iar Florin Gabriel Cornea la 5 ani.

Citeste si: Strigătul de ajutor al lui Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea cere ca blondina să fie eliberată

Iubitul Elenei Udrea cere eliberarea acesteia

Noi detalii apar și în cazul Elenei Udrea. Iubitul său cere ajutorul Avocatului Poporului pentru ca Udrea să fie eliberată.

Adrian Alexandrov   vrea cu orice preț ca Udrea să fie eliberată. El a cerut ajutorul Avocatului Poporului în acest sens și speră că va fi de acord să se implice în caz.

Citeste si: Șoc total pentru Liviu Dragnea la pușcărie! Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului! ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând”

Iubitul Elenei Udrea este disperat de când partenera sa de viață a fost arestată. El a cerut intervenția de urgență a Avocatului Poporului și speră că partenera lui va fi eliberată, chiar dacă a încercat să fugă de sentință, dar a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si