Șoc total pentru Liviu Dragnea la pușcărie! Fostul lider PSD mănâncă doar la comun cu deținuții din cauza coronavirusului! ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând”

Liviu Dragnea duce acum viața unui pușcăriaș normal, după ce nimeni nu mai are voie să vină să îi aducă mâncare sau schimburi din cauza coronavirusului

Lia Popescu, miercuri 08 aprilie 2020 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De aproape zece luni, Liviu Dragnea este ”cazat” la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție! De atunci, fostul lider PSD este privat de libertate și,conform legii, dar s-a obișnuit cu statutul de deținut și, conform informațiilor primite de la fața locului, politicianul s-a adaptat perfect la regimul de detenție, mai mult decât atât, are și un comportament exemplar în spatele gratiilor.

 ”Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au dezvăluit persoane de la penitenciar în urmă cu ceva vreme

Dragnea avea ”slugi” la închisoare! 

Pe de altă parte, dincolo de jovialitatea lui, forțată sau nu, fostul lider PSD a evitat, de-a lungul timpului, contactul cu ceilalți pușcăriași sau cu persoanele de la Rahova atunci când avea nevoie să facă o serie de cumpărături din incinta penitenciarului. Astfel, pe un ton de glumă, persoane de la fața locului au suținut că Liviu Dragnea are ”slugi” la închisoare. Totul a pornit de la faptul că politicianul a rugat o anumită persoană să îi cumpere ce îi este necesar de la magazinul pușcăriei. ”El nu se duce niciodată acolo, preferă să fie ajutat de cineva în acest sens”, au dezvăluit surse de la Rahova pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, în cazul lui, era arhicunoscut lucrul că nu consuma mai deloc din hrana de la închisoare, întrucât, primea pachete cu alimente și specialități de acasă, de la iubita și fiul său, care veneau să îl viziteze la pușcărie cu pungile pline.

Liviu Dragnea mânăncă doar meniul de la pușcărie! Familia nu îi mai aduce pachete

Mai nou, situația s-a schimbat radical. Pandemia de coronavirus a închis porțile penitenciarului Rahova și nici țipenie de om nu mai poate veni la vorbitor, în consecință, nici familia politicianul. În atari conndiții, din ultimele informații, de două luni, vrând nevrând, Liviu Dragnea mânăncă doar meniul de la pușcărie! S-a terminat cu boieria, căci preparatele sunt aceleași, destul de modeste și nicidecum pe placul fostului lider PSD. ”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord...a ajuns muritor de rând. Însă, Dragnea înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au comentat surse din preajma baronului de Teleorman. 

Citeste si: Liviu Dragnea, operat de urgenta! Incident socant petrecut in inchisoare

Citeste si: Am aflat cu cine stă iubita lui Liviu Dragnea izolată la domiciliu! Vezi ce face Irina toată ziua în compania celei mai bune prietene! FOTO

Citeste si: Gabriela Firea, din nou la spital! Are probleme mari de sănătate și va fi iar operată! Dezvăluiri cutremurătoare ale edilului

Ce salariu are Liviu Dragnea la închisoare

Dragnea nu are parte la puscărie de un trai de baron, așa cum s-a zvonit că ar duce-o alți politicieni, dimpotrivă, ”șederea” lui în pușcărie este una modestă, lucru apreciat de persoane de la fața locului. Din informațiile obținute de jurnaliștii de la realitatea.net, ”Dragnea ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie”, a menționat sursa citată.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si