Fostul sot al Elenei Basescu se judeca mai nou cu politia! Firma lui "Syda" a inregistrat pierderi de sute de mii de euro in ultimii ani

Firma de consultanta a lui Bogdan „Syda” Ionescu se judeca cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Webeditor: Petru Luca Author: Matei Vaihan sâmbătă 04 martie 2017 , 20:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bogdan Ionescu, supranumit "Syda”, s-a despartit de Elena Basescu in septembrie 2016, dupa patru ani de casnicie. Cu doar doua luni inainte, in iulie 2016, Sida a avut parte de un alt necaz, in justitie. Pe numele firmei sale de consultanta in management s-a emis o plangere contraventionala de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, procesul debutand la Judecatoria Fetesti.

Ulterior, procesul s-a mutat la Judecatoria Gaesti, parte in dosar devenind Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, dupa ce firma lui „Syda” a contestat plangerea.
Pe 20 februarie 2017, Judecatoria Gaesti si-a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea Judecatoriei Sectorului 2. Firma de consultanta a lui Bogdan Ionescu  a avut rezultate financiare contradictorii in ultimii ani. In 2011, firma a inregistrat un profit de 300.000 de euro, dupa care a urmat o perioada nefasta, pierderile totale, intre 2012 si 2015, fiind de aproximativ 185.000 de euro.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si