FOTO! Aici e casa secreta a Preafericitului Daniel in Bucuresti! Patriarhul a ridicat-o in curtea surorii sale! In 2012, Primaria Sectorului 2 i-a aprobat Patriarhului solicitarea de construire a unui vile cu etaj aflata in zona Halei Traian!

Patriarhul Daniel si-a ridicat in Bucuresti o casa ferita de ochii lumii, in aceeasi curte in care locuieste si sora sa.

vineri 07 decembrie 2018 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preafericitul Daniel a fost ales Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane in 2007. Pentru ca nu avea nici o locuinta in Bucuresti, Daniel a stat mai multi ani intr-o casa a Patriarhiei, pana cand s-a hotarat sa detina una personala  

In aceasta curte de pe o strada din apropierea Halei Traian locuieste familia PatriarhuluiDan Ilie Ciobotea pe numele sau din buletin, Preafericitul si-a facut mutatie la adresa unde locuieste sora sa, Floarea, in zona Halei Traian. Mai mult, la 13 aprilie 2012, Ciobotea a solicitat Primariei sectorului 2 o autorizatie de construire a unei case cu parter si un etaj, la aceeasi adresa la care figureaza sora sa.

Ruda Patriarhului detine o casa la strada, in timp ce Daniel si-a ridicat-o pe a sa in fundul curtii, departe de ochii lumii, spate in spate cu un imens zid de caramida.

Vila cu etaj a lui Daniel este ridicata in fundul curtii, copacii ferind-o de ochii curiosilor Tot ce se poate observa este ca locuinta lui Daniel este de culoare verde, atat fatada, cat si acoperisul. Patriarhul mai are o casa, cea parinteasca, in Dobresti, judetul Timis, localitatea sa natala, pe care a renovat-o recent.

Vezi aici imaginile cu casa secreta Preafericitului Daniel in Bucuresti.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si