Dacă Aston Martin-ul lui Iorgulescu este avariat grav mai ales in partea din față, în urma impactului frontal, mașina Audi A4 a tânărului care a decedat este un morman de fiare.

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

Citeste si: El este tânărul care a murit în urma accidentului produs de Mario Iorgulescu! Dany Vicol avea 24 de ani și două fetițe

”În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Citeste si: Familia Iorgulescu, prima reacție după accidentul lui Mario: „Suntem copleșiți de lacrimi și de durere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si