Un francez vrea să se transforme în extraterestru pentru a-și îndeplini visul. Bărbatul și-a tăiat două degete pentru a avea gheare. Tânărul și-a transformat corpul pentru a deveni un extraterestru negru.

Citește si: A crezut că a surprins pe cer un OZN. Surpriză maximă: Ce era, de fapt? ”Nu am văzut niciodată așa ceva. Am fost înspăimântată”

Operația lui Anthony Loffredo este cea mai recentă dintr-o serie de proceduri la care extraterestrul în devenire a fost supus de câțiva ani, inclusiv tăierea nasului, urechilor și a buzei superioare, a limbii și a acoperirii întregului corp (inclusiv globii oculari) cu tatuaje, ca să nu mai vorbim de diferitele lui implanturi subcutanate.

Francezul vrea să facă schimbări radicale de look pentru a nu mai arăta ca un om

În ciuda editărilor șocante, Anthony spune că a atins doar 34% din obiectivul său final. În viitorul apropiat va deveni și mai șocant.

francez extraterestru

Francezul vrea să devină un extraterestru.

[Sursa foto: Presa străină]

Citește si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

Anthony Loffredo postează fotografii din ce în ce mai tulburătoare pe Instagram pe un cont numit Black Alien Project.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Îmi dezvolt pacea interioară”, a subtitrat el o imagine a mâinii sale, care pare să aibă cusături acolo unde erau degetul inelar și degetul mic.

extraterestru

Tânărul și-a tăiat două degete, de la mâna stângă, pentru a avea o gheară.

[Sursa foto: Presa străină]

În anul 2017, tânărul a povestit pentru ziarul francez Midi Libre: „Din fragedă pruncie am fost pasionat de mutațiile și transformările corpului uman.”.

Citește si: Pentagonul admite că a testat resturile unui OZN. Un obiect straniu, “cu memorie”, a fost găsit

Anthony Loffredo: „Am avut un declic când eram agent de securitate. Mi-am dat seama că nu îmi trăiam viața așa cum mi-am dorit. Am oprit totul la 24 de ani și am plecat în Australia”.

„Îmi place să mă pun în pielea unui personaj înfricoșător. Deseori mă stabilesc undeva și joc un rol, mai ales noaptea pe străzile întunecate... explorez contrastul dintre rolul pe care îl joc și mine însumi”, a adăugat Loffredo.

Opera uimitoare a lui Anthony Loffredo a fost lăudată de unii admiratori, în timp ce a fost denunțată de alții. În mod inevitabil, angajamentul său este foarte dezbinător; de exemplu, este destul de descurajat în Franța, dar este idolatrizat în țările din America de Sud și în Spania.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește si: Cine este Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spațiu

„Lipsa de respect flagrantă față de cei care sunt suficient de nefericiți încât și-au pierdut membrele și caută modalități de a funcționa așa cum ar trebui organismul uman”, a scris un internaut.

„Veți ajunge să regretați 100% asta”, a spus altul.

Un al treilea a numit acțiunile „deranjante și fascinante în același timp; nu cred că aș putea face asta, dar felicitări pentru că ți-ai trăit visul”.

Medicii îi acceptă ideile și îi efectuează operațiile chirurgicale pe care și le dorește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si