Experții au interceptat  cu ajutorul telescopului Sky Eye de 180 de milioane de dolari. Acesta ar veni din partea unei civilizații extraterestre. Vestea vine din China. Informația a fost dezvăluită într-un raport al Science and Technology Daily, ziarul oficial al Ministerului Chinei pentru Știință și Tehnologie, cu sediul la Beijing.

Citește si: VIDEO| Un obiect misterios care a apărut pe cer, două zile la rând, într-o comună din Braşov, a creat isterie printre localnici. Oamenii sunt convinși că au văzut un OZN

Oficialii chinezi au declarat că giganticul său telescop Sky Eye ar fi putut detecta semne ale civilizațiilor extraterestre, potrivit unui raport al Science and Technology Daily, scrie antena3.ro.

Extratereștrii ne trimit semnale

Sky Eye este cel mai mare radiotelescop din lume, cu un diametru de 500 de metri, iar semnalele electromagnetice detectate de el diferă de cele captate anterior.

Echipa investighează și în prezent, pentru a stabili cu exactitate de unde provin semnalele. Zhang Tonjie, om de știință al unei echipe de căutare a civilizației extraterestre co-fondată de Universitatea din Beijing, Observatorul Național Astronomic al Academiei Chineze de Științe și Universitatea din California, a transmis mai multe informații.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Ce este "baza secretă" de pe Lună, filmată în decembrie de sonda spațială Yutu-2 a Chinei

Încă nu este o informație clară, însă se pare că raportul a fost eliminat de pe site-ul Science and Technology Daily, publicația oficială a ministerului chinez de știință și tehnologie, după ce știrea începuse să fie populară pe rețeaua de socializare Weibo și a fost preluată de instituții media.

„Este posibil ca telescopul Sky Eye să fi detectat semne de viață dincolo de Pământ, potrivit unui raport al Science and Technology Daily, susținut de stat, care apoi părea să fi șters raportul și postările despre descoperire”, spune Bloomberg, potrivit antena3.ro.

Citește si: Pentagonul înființează un birou de analiză a OZN-urilor

În septembrie 2020, Sky Eye a lansat oficial o primă căutare pentru viața extraterestră. Echipa a detectat atunci două seturi de semnale suspecte. Astfel a găsit un alt semnal suspect în 2022. Potrivit oamenilor de știință, Sky Eye din China joacă un rol critic în căutarea civilizațiilor extraterestre.

Un alt studiu din Jurnalul Internațional de Astrobiologie spune că extratereștrii ar putea folosi planete rătăcitoare ca alternative la navele spațiale.

Citește si: Pentagonul a vorbit pentru prima dată despre OZN-uri în Congresul american după mai bine de 50 de ani. S-au întâlnit piloții americani cu extratereștri?| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si