Franța va impune noi reguli la intrarea în țară

Franţa a anunţat că va impune călătorilor care cor veni din alte ţări europene să prezinte un test PCR realizat cu 72 de ore înainte de plecare. Această regula este va intra în vigoare începând de duminică, 24 ianuarie.

Alina Raducu, vineri 22 ianuarie 2021 , 11:25

Franța va impune noi reguli la intrarea în țară
Franța va impune noi reguli la intrarea în țară
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Această decizia a fost prezentată de preșdintele francez Emmanuel Macron la finalul reuniunii șefilor de stat sau de guvern din UE în format de videoconferință.

Franța va impune noi reguli la intrarea în țară

„Introducerea obligației de prezentare a unui test PCR realizat cu 72 de ore înaintea plecării pentru toți călătorii europeni (cu excepția celor considerați esențiali).

Lucrătorii transfrontalieri și transportul terestru vor fi exceptați de la această obligație”, a precizat palatul Élysée la finalul reuniunii UE.

Decizie de a se impune noi reguli la intrarea în țară se înscrie în recomandarea adoptată de Consiliu la 13 octombrie, destinată „adoptării de măsuri sanitare mai stricte garantând buna funcționare a pieței interne”.

Conform reprezentanților președinției franceze, măsura nu se referă la călătoriile esenţiale, la muncitorii frontalieri.

Citeste si: Franţa a raportat o scădere mare a numărului de cazuri de COVID-19


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este... Topul concurenților de la Survivor România 2021. Surprize uriașe pe podium! Cine este cel mai bun si cine este cel mai slab concurent
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
În luna februarie, 50% dintre cazurile COVID-19 s-au înregistrat în Cluj-Napoca și în... În luna februarie, 50% dintre cazurile COVID-19 s-au înregistrat în Cluj-Napoca și în alte 11 orașe. Care sunt scenariile pentru luna martie?
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si