Fratele Elenei Ciuculete, de 5 ani in scandal cu fosta sotie pentru o casa! Au divortat dar nu se pot pune de acord la partaj

Fratele Ilenei Ciuculete se cearta cu fosta sotie pentru o casa din Craiova. Scandalul dureaza de aproape 5 ani.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin sâmbătă 17 martie 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aurel, fratele regretate Ileana Ciuculete, se cearta de cinci ani pentru o casa cu fosta lui sotie. Barbatul a divortat in 2013 de Maria, insa partajul nu s-a finalizat nici acum. Dosarul a ajuns in prezent la Tribunalul Dolj si pare departe de finalizare. Asta dupa ce fosta cumnata a Ilenei Ciuculete a refuzat prima decizie a judecatorilor si a facut apel.

Aurel si Maria s-au casatorit in 1988 si au divortat in 2013. Singurul bun pe care l-au avut de impartit a fost o casa de 93 mp in Craiova, dispusa pe un teren de 125 mp. Divortul s-a pronuntat cu Aurel in rol de principal vinovat (culpa exclusiva) iar dupa ce s-au despartit, Maria a plecat din casa. Dupa pronuntare, femeia a cerut partajul si ceea ce parea la inceput o simpla formalitate, a ajuns sa fie un scandal fara sfarsit.

Pentru a rezolva situatia, judecatorii au cerut realizarea unei expertize care sa stabileasca valoarea imobilului. Asta dupa ce fosta cumnata a interpretei a solicitat scoaterea la vanzare a bunului.

Doar ca magistratii au fost de alta parere. Ei i-au atribuit casa lui Aurel Ciuculete, care urma sa-i achite fostei sotii partea ei, stabilita de catre expert la aproximativ 75.000 lei (aproximativ 16.000 euro). Solutia a nemultumit-o profund pe fosta doamna Ciuculete, care a facut apel, solicitand o noua experitza. Practic, totul s-a luat de la zero, procesul inaintand anevoios.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si