Fratele Madalinei Manole: "Am vazut probele din "ancheta paralela" a mortii surorii mele. Sunt plauzibile" . Interviu in premiera

Marian, fratele Madalinei Manole, spera in continuare ca va afla adevarul despre moartea artistei.

Radu Constantin, Friday 20 July 2018 , 21:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Au trecut 8 ani de la moartea Madalinei Manole, insa familia de la Ploiesti a artistei nu s-a impacat cu verdictul anchetatorilor, acela de sinucidere. Marian Manole, fratele artistei, a stat de vorba cu stirilekanald.ro despre „ancheta paralela” a mortii Madalinei, dar si despre ipoteza unui posibil asasinat, varianta pe care a respins-o din start.

Reporter: Domnule Manole, ati trecut printr-o tragedie uriasa si probabil ca multi, in locul dvs, ar fi incercat sa treaca peste moment, sa scape de durere si sa incerce sa uite. Cum de reusiti sa rezistati acum, dupa 8 ani?
Marian Manole: Inca nu putem trece peste aceasta tragedie. Inca speram sa se faca lumina in acest caz.

Citeste si: Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole dupa sinucidere: „Traia anxietatea ratarii”

Reporter: Ce parerea aveti despre asa-zisa „ancheta paralela” a mortii Madalinei realizata si facuta publica de profilerul Mihaela Brooks? Mai credeti ca exista vreo sansa ca dosarul sa se redeschida?
Marian Manole: Da, pot spune ca am incredere in ce afirma doamna Mihaela Brooks. Am vazut probele pe care le-a facut publice si sunt plauzibile.

Reporter: Cum va explicati faptul ca anchetatorii nu au ridicat computerul Madalinei, dupa noaptea in care sora dumneavoastra a murit? Se poate vorbi aici de o greseala grava a anchetatorilor. Dumneavoastra aveti idee ce avea Madalina in computer si daca puteau exista indicii care sa fi dus la un alt rezultat al anchetei?

Marian Manole: Confirm ca anchetatorii nu au ridicat computerul din casa desi era evident de datoria lor sa o faca. Nu pot sa spun ca stiu ce se afla in computer.

Reporter: Recent a aparut o teorie ciudata legata de implicarea serviciilor secrete in moartea Madalinei Manole. Desi pare un scenariu de film, am vazut ca i-ati cerut celui care a emis-o mai multe informatii...
Marian Manole: In ceea ce priveste implicarea serviciilor secrete, nu am probe care sa sustina o asemenea ipoteza. Exista o persoana care a facut aceste afirmatii care mie mi se par destul de grave si care le-a postat public pe pagina mea de Facebook. Atunci cand i-am cerut probe care sa-i sustina afirmatiile, a sters toate comentariile lasate de el anterior. Personal, nu cred ca serviciile secrete sunt implicate in acest caz!

 

Te-ar putea interesa si

Loading...