Familia Clejanilor  a primit o lovitură chiar înainte de Paște. Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Tânărul are drept de apel în zece zile.

Citeste si: VIDEO- Fulgy, un nou scandal! A anunțat poliția că este sechestrat: ”Sunt șantajat de către familia mea, vreau să am o viață liberă”

Băiatul Clejanilor a fost condamnat la doi ani de închisoare, în urma unui scandal cu un jurnalist.

Cântărețul a primit o nouă lovitură destul de dură, atât pentru el, cât și pentru membrii familiei.

Verdict pentru Fulgy de la Clejani

Fulgy nu va sta în spatele gratulor, dar va fi obligat să se trateze la dezontoxicare sau la psihiatrie, potrivit deciziei magistraților. Fiul Clejanilor va fi nevoit să facă și muncă în folosul comunității, la Protecția Copilului sau la Arhiepiscopie.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINILE ANULUI: Ramona Gabor sare în brațele Irinei Columbeanu! Sora Monicăi a aterizat la București, iar nepoata a așteptat-o la aeroport!- wowbiz.ro

Tânărul a avut un scandal complicat alături de un jurnalist. Pentru asta el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Fiul Clejanilor nu este la prima abatere, deoarece acesta a mai avut probleme cu legea și în trecut.

Citeste si: Fulgy a anunțat poliția că este sechestrat

Citeste si: Informații incredibile despre Fulgy, fiul Clejanilor. Suma fabuloasă pe care o cheltuia pe seară când ieșea în oraș

,,În temeiul art. 233 din C. pen., cu aplicarea art. 396 alin.(2) din C. pr. pen., condamnă pe inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. În baza art. 66 alin.(1) lit. a, b, şi a art. 67 şi 68 alin.(1) lit. b din C pen. interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri..
În baza art. 65 alin.(1) şi (3) rap. la art. 66 alin.(1) lit. a şi b din C pen interzice inculpatului drepturile de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durata executării pedepsei principale în caz de executare a acesteia. În baza art. 91 din Codul penal, instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. În temeiul art. 93 alin. (1) din Codul penal, pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;- să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;- să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;- să comunice schimbarea locului de muncă;- să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 94 alin. (1) din C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 93 alin. 1 lit. c)- e) din Cod penal se comunică de către inculpat Serviciului de Probaţiune Bucureşti. În temeiul art. 93 alin.(2) lit. c din C. pen., impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală. În temeiul art. 93 alin.( 3) din Codul penal, impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Direc?ia Generală de Asisten?ă Socială ?i Protec?ie a Protec?ia a Copilului
Sector III sau la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti. Atrage atenţia asupra dispoziţiilor art. 93 alin.(5) din Codul penal şi cu privire la dispoziţiile art. 96 din Codul penal, privind revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere şi anume dacă pe parcursul termenului de încercare, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse, sau în situaţia săvârşirii unei noi infracţiuni, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Constată că inculpatul a fost reţinut în cauză în data de 10.07.2021 şi plasat în arest la domiciliu în perioada 11.07.2021-04.08.2021. În baza art. 399 din C. pr. pen. revocă măsura controlului judiciar dispusă faţă de prezenta instanţă prin Încheierea din data de 02.08.2021 din dosarul 17297/301/2021al Judecătoriei Sectorului 3. În baza art. 404 alin.(4) lit. b C pr. pen. instanţa menţine măsura de siguranţă a obligării provizorii la tratament medical dispusă faţă de inculpat prin Încheierea pronunţată de Judecătorul de Cameră Preliminară cu nr. 21488/301/2021/a1.2 din 28.09.2021, definitivă prin necontestare. În baza art. 19 şi 25 alin.(1) şi (2) din C.pr.pen., cu referire la art. 1357, 1385 şi 1391 C civ admite în parte acţiunea civilă exercitată de partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif. În baza art. 19 şi 25 alin.(1) şi (2) din C.pr.pen., cu referire la art. 1357, 1385 şi 1391 C.civ. obligă inculpatul la plata sumei de 10.000(zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale. În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea prezentei sentinţe pentru Procuror, parte civilă şi inculpat. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi".

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Vichi Raileanu a devenit mamă pentru a doua oară: "Suntem cei mai fericiți din lume”- radioimpuls.ro

Citeste si: Vești proaste pentru Margherita de la Clejani! Procurorii cer o pedeapsă mai mare pentru accidentul produs sub influența substanțelor interzise! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si