Gabriel Cotabiță s-a îngrășat în pandemie! Celebrul solist s-a implicat recent într-un nou proiect muzical FOTO

Cunoscutul interpret, ajuns la 64 de ani, colaborează mai nou cu trupa Othello.

Petru Luca, sâmbătă 24 octombrie 2020 , 22:14

Cotabiță
Gabriel Cotabiță se relansează în muzică
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Solistul Gabriel Cotabiță (64 de ani) a anunțat recent o nouă colaborare muzicală, cu trupa Othello. În mesajul postat de componenții trupei, Cotabiță are parte de o comparație emoționantă, care se referă la faptul că artistul a traversat o mare cumpănă în mai 2015, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Invitat în emisiunile tv pentru promovarea noului proiect, Cotabiță a apărut în fața publicului cu câteva kilograme bune în plus, dar și cu părul prins în coadă, ca în tinerețea lui de rocker. 

Cotabiță a pus pe el câteva kilograme bune, dar s-a implicat și într-un alt proiect muzical  

”Gabriel Cotabiță și Trupa Othello vă invită duminică 1 noiembrie la o intâlnire aniversară online cu ocazia zilei de naștere a lui Gabi. Lansăm turneul de concerte Redivivus și asocierea lui Gabriel Cotabiță la proiectul Cântecul tău”, au notat artiștii pe pagina lor de socializare. 

După accidentul suferit în mai 2015, Cotabiță a stat trei săptămâni în comă profundă, petrecând apoi o lună de recuperare la Spitalul Elias și alte câteva luni acasă, sub supraveghere, după un program bine definit. Perioada de convalescență nu a fost deloc simplă pentru interpret, care a povestit ulterior cât de mult s-a chinuit să revină la forma inițială.   

Cotabiță
Cotabiță a pus câteva kilograme bune pe el în pandemie

”Îmi pare bine că mi-am recăpătat 70% din memorie, pentru că am atâtea amintiri frumoase. Am noroc cu oamenii din jurul meu care au grijă de mine. Versurile melodiilor le citesc în concerte, de pe un stativ, nu le reţin. Eu nu am avut o problemă fizică, ci una de cap. Dimineaţa îmi place să stau liniştit şi să fac rebus. Sunt bolnav de rebus, îmi place să dezleg cuvinte încrucişate. Mi-am revenit şi nu mai am probleme, dar în ultima vreme mă tot împiedic pe scenă (...) Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi ...nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele...

Citeste si: Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât. Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic", a mărturisit sincer Gabriel Cotabiţă într-o emisiune tv. 

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si