Gabriel Fătu, făcut praf de prieteni după ce a avut un comentariu laudativ la adresa Gabrielei Firea: "Mi-ați luat piuitul”

Gabriel Fătu a fost impresionat că primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, l-a vizitat la teatru. Actorul e plătit de primărie cu o sumă uriașa.

Author: Matei Vaihan marți 17 decembrie 2019 , 08:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriel Fătu s-a făcut preş în faţa Gabrielei Firea cu uu mesaj penibil. Actorul care s-a remarcat cu farsele de la OTV este manager la "Centrul Metropolitan de Educaţie şi Cultură Ioan I Dalles", instituţie aflată în subordinea Primăriei Bucureşti, condusă de Gabriela Firea.

( vezi cum l-a atacat Firea pe Ludovic Orban)

Citeste si: Ludovic Orban: este o „neobrăzare” ceea ce vrea Gabriela Firea

Zilele trecute, Firea a făcut o vizită la Dalles, iar Fătu s-a arătat copleşit. "...și ieri repetam și eram in focuri. Premiera! “Barza domnului ministru”! Și așteptam sa intre doamna Trandafir. Și nu mai intra, ca aveam cu ea o replica...”, a postat Fătu, care are un salariu de  49.665 de lei  ca manager. Mai mult, Fătu a încasat, conform ultimei declaraţii de avere, 70.000

de euro din contracte de drepturi de autor.

Gabriel Fătu s-a făcut preş în faţa Gabrielei Firea: "Frumoasă surpriză!"

„Și, deodată, rămân fără nicio replica: însăși doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei!!!Intr-o vizita de lucru, sa vadă ce se mai întâmpla in Instituțiile de cultura. Și replica mea era...”mi-ați luat piuitul”! Și chiar mi l-a luat, ca n-am mai putut sa o zic. Frumoasa surpriza! Cine zicea ca vineri 13 nu e zi cu noroc?”, a încheiat Gabriel Fătu.

“La ce noroc va referiți ?...A venit să vă ia apa caldã și căldura?... Sau sa înlocuiască zeci/sute de km de țeava, neschimbata de peste 20 de ani. Depinde care parte a paharului o vedem”, au reacţionat amicii lui Fătu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si