Gabriela Firea a declansat un razboi impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea. Primarul general al Capitalei, unul din oamenii importanti din PSD a facut in aceste zile mai multe declaratii in care il critica pe seful PSD.

Gabriela Firea a vrut sa explice si motivul pentru care a lipsit de la nunta fiului lui Dragnea, eveniment la care au fost prezenti toti oamenii importanti din partid.


Gabriela Firea a oficiat cununia civila a fiului lui Dragnea, in calitatea sa de primar general al Capitalei, insa nu a fost la petrecere, desi fusese invitata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Am promis celor doi tineri ca voi oficia cununia civila cu mult inainte de a avea ultimele discutii cu domnul Dragnea, din care a reiesit ca nu va schimba nimic in atitudinea fata de mine si am vrut sa ma tin de cuvant fata de cei doi tineri, pentru ca ei nu au nicio vina si in continuare consider ca nu am facut un lucru rau.

(...) Ar fi fost urat din partea mea sa nu merg sa oficiez cununia civila, dar a fi mers la nunta si a fi stat la masa, a socializa, a manca, a dansa, a ma simti bine ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine, avand in vedere discutiile si mesajele si tot ceea ce se intamplase intre mine si domnul Dragnea- atat mie, cat si sotului meu- si am luat decizia, in familie, de a nu participa, in primul rand pentru a nu fi ipocriti si sa mergem la o nunta de dragul aparentelor”, a declarat Firea
la TVR, conform Agerpres.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si