Gabriela Firea a răbufnit! Cere demisia unui lider important. „Se ocupa de campanie electorală murdară”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, luni seară, demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pentru cozile de la casele de pensii.

I.C., luni 06 iulie 2020 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni. La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii. Cum să ţii sute de oameni, la casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare”, scrie Gabriela Firea, luni, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Nelu Tătaru face anunțul! Se va întâmpla din septembrie

Primarul general al Capitalei o acuză pe Violeta Alexandru că se ocupă de „campania electorală murdară” și nu este interesată de „siguranța oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce”.

Citeste si: Ce pensie are pensionarul care a făcut scandal la conferința de presă a ministrului Muncii

„La orele în care aceşti cetăţeni cu drepturi erau umiliţi şi puşi în pericol, doamna ministru a şomajului şi umilirii pensionarilor, V Alexandru, dădea interviuri despre bârfe, mondenităţi, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politică! Se ocupa de campanie electorală murdară, în loc de viaţa şi siguranţa oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce. Încă! Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru în fruntea Ministerului Muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL şi a ţării!", mai scrie Firea.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si