Gabriela Firea anunță desființarea unor companii ale Primăriei Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că vor fi desființate 13 din cele 21 de companii înființate de către primărie.

Author: I.C. vineri 10 aprilie 2020 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primarul general a motivat această decizie prin necesitatea restrângerilor cheltuielilor pentru ca banii să fie alocați către sănătate.

Citeste si: Primăria Capitalei va cumpăra 3.000 de teste pentru angajaţii din transportul public în comun, termoficare, iluminat public şi servicii sociale

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

„Vreau să vă anunţ că din cele 21 de companii înfiinţate de către Primăria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, prin fuziune şi absorbţie vom rămâne, deocamdată, cu 13 companii, deoarece este nevoie ca după această perioadă de pandemie să restrângem cheltuielile, să mai restrângem din activităţile care nu sunt esenţiale. Bugete impresionante să meargă în continuare către Sănătate, de asemenea către domeniul social şi către serviciile de utilitate publică.

Citeste si: Nelu Tătaru, despre vârful infecțiilor cu coronavirus: „După 20, 21 spre 25 aprilie”

Nu renunţăm la acele domenii de activitate în totalitate, dar ele se vor regăsi, ca departamente sau divizii, în cadrul companiilor care vor absorbi activitatea celorlalte. Nu este o renunţare la ideea de a înfiinţa companii municipale, ci este o reducere a acestora, având în vedere contextul economic şi social care va deriva în urma pandemiei de coronavirus”, a declarat primarul general.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si