Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "Are biroul la magazinul de obiecte bisericești?"

Dintr-o fotografie se vede că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie.

Author: Matei Vaihan marți 21 mai 2019 , 09:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie.

Recent, Primarul general al Capitalei a postat o fotografie din propriul birou, atrâgând atenţia numărul mare de icoane, răspândite atât pe masă, cât şi pe perete.( citeşte cum a ajuns sârma de 3 cm în colonul Gabrielei Firea)

Citeste si: Gabriela Firea i-a dat în judecată pe Roxana Wring şi Nicuşor Dan, considerând că i-a fost încălcat dreptul la imagine

Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "E dotată cu kitul complet pentru evlavioşi” 

Fire evlavioasă, Firea a dezvăluit recent că a trecut printr-o cumpănă, după ce i s-a extras o bucată de sârmă din colon. Internauţii au glumit, însă, când au văzut cum îi este dotat biroul. "Sunt 17 icoane şi o Biblie. Are şi busuioc, e dotată cu kitul complet pentru evlavioşi”, a observat cineva.

Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "Până şi aplica de perete e în formă de cruce” 

Nu mai e un secret că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie. „Cred că în birou miroase a tămâie şi mir!!...Au şi icoanele locul lor. În nici un caz în biroul de Primar.....Are

biroul la magazinul de obiecte bisericești? Nici nu zici că e o instituție publică acolo!...Sunt mai multe ca într-o biserică...Nu cred că e biroul ei. Pare magazin bisericesc. Până şi aplica de perete e în formă de cruce”, s-a mai postat despre biroul lui Firea.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este... Cine o ajută pe sora lui Culiță Sterp să aibă grijă de fetița ei? Ce surpriză! Nu este vorba despre mama Geta: „Carla mai și doarme cu...”
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si