E clar că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie. Recent, Primarul general al Capitalei a postat o fotografie din propriul birou, atrâgând atenţia numărul mare de icoane, răspândite atât pe masă, cât şi pe perete.( citeşte cum a ajuns sârma de 3 cm în colonul Gabrielei Firea)

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea i-a dat în judecată pe Roxana Wring şi Nicuşor Dan, considerând că i-a fost încălcat dreptul la imagine

Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "E dotată cu kitul complet pentru evlavioşi” 

Fire evlavioasă, Firea a dezvăluit recent că a trecut printr-o cumpănă, după ce i s-a extras o bucată de sârmă din colon. Internauţii au glumit, însă, când au văzut cum îi este dotat biroul. "Sunt 17 icoane şi o Biblie. Are şi busuioc, e dotată cu kitul complet pentru evlavioşi”, a observat cineva.

Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie: "Până şi aplica de perete e în formă de cruce” 

Nu mai e un secret că Gabriela Firea are 17 icoane şi o Biblie în biroul de la Primărie.

„Cred că în birou miroase a tămâie şi mir!!...Au şi icoanele locul lor. În nici un caz în biroul de Primar.....Are biroul la magazinul de obiecte bisericești? Nici nu zici că e o instituție publică acolo!...Sunt mai multe ca într-o biserică...Nu cred că e biroul ei. Pare magazin bisericesc. Până şi aplica de perete e în formă de cruce”, s-a mai postat despre biroul lui Firea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si