Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă, logodnica lui Liviu Dragnea şi Gabriela Firea! Au pierdut procesul în care cereau daune de câte 100.000 de euro!

Nu mai e un secret că e o lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi alte femei din PSD.

Matei Vaihan, vineri 19 aprilie 2019 , 18:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că e o lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi de colegele ei din PSD. Este vorba despre procesul cu jurnaliștii de la Times New Roman, în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea, Irina Tănase, Viorica Dăncila, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu şi Carmen Dan cer daune de 500.000 de euro. Irina Tănase și femeile din PSD au pretins daune de 100 000 de euro fiecare pentru că „reputaţia şi demnitatea reclamantelor a fost grav afectată” de câteva articole publicate pe site-ul de umor.  Pe 30 martie 2018, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu şi Irina Tănase au dat în judecată firma Infant Media SRL, care administrează publicaţia Times New Roman, pe administratorul firmei, Alexandru Dona, pe redactorul-şef al acesteia, Călin Petrar, şi pe redactorul Ovidiu Eftime. (vezi ce mesaj a scris fiul lui Dăncilă în ziua în care Liviu Dragnea aştepta să afle dacă va fi condamnat)

Citeste si: Firea anunţă că îşi donează 10% din salariu, timp de trei luni, pentru reconstrucţia catedralei Notre Dame

Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă. CNCD a considerat că s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD 

Reclamantele au susţinut că prin publicarea unui articol în data de 12 martie 2018 le-au fost afectate grav reputaţia şi demnitatea, iar distribuirea acestuia în mediu online a generat „comentarii şi vulgarităţi”. Pe 25 aprilie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis că prin articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro în data de 12 martie s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD, reprezentând discriminare şi încălcându-se dreptul la demnitate al acestora, conform art. 2, alin.1. şi art 15. din OG 137/2000, republicată.  CNCD a aplicat atunci o amendă contravenţională de 5.000 lei Infant Media SRL, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul-şef şi 3.000 lei pentru administratorul firmei.

Lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă. Logodnicei lui Liviu Dragnea i s-a făcut rău de la ironii

A fost o lovitură teribilă încasată de Viorica Dăncilă şi celelalte femei din PSD. Cei vizați în acest dosar, firma Infant Media SRL, administratorul acesteia, Alexandru Dona, redactorul şef al publicaţiei, Călin Petrar, şi redactorul Ovidiu Eftime, au cerut la Curtea de Apel anularea actului administrative şi au câştigat definitiv procesul, pe 16 aprilie. “Tribunalul de la București a suspendat judecarea procesului”, a anunţat capital.ro. „Toate expresiile jignitoare la adresa doamnei Irina Tănase au declanşat o stare fizică şi mentală de rău, fiindu-i chiar teamă şi jenă să iasă pe stradă datorită imaginii deformate ce i-a fost creată în ochii publicului prin expresiile folosite în cuprinsul articolului distribuit în spaţiul public, articol ce a fost redistribuit”, au susţinut avocaţii logodnicei lui Liviu Dragnea.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si