Gabriela Firea, confirmată cu COVID. "Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze"

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, este infectată cu coronavirus, deși s-a vaccinat cu trei doze de vaccin anti-COVID. Gabriela Firea a făcut anunțul miercuri dimineață pe Facebook.

Author: Razvan Ilie miercuri 20 octombrie 2021 , 11:01

Gabriela Firea, pozitivă la testul COVID. "Întotdeauna am avut încredere în medicină!”, a scris fostul primar

[Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș.

Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze: soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi", a scris Gabriela Firea pe pagina personală de Facebook.

Citeste si: Guvernul Dacian Cioloș, la votul de învestire în Parlament. "Soluţia este aici, nu mai avem timp de pierdut", spune Cioloș (VIDEO)

Senatorul PSD spune că știa în prealabil că vaccinul nu o protejează de o posibilă contaminare, dar "ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala".

Gabriela Firea: "În fața bolilor toți suntem egali"

"Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea", a mai transmis Gabriela Firea.

În fața bolilor, toți suntem egali, mai scrie fostul edil al Capitalei. "De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…", scrie vicepreședintele PSD.

Gabriela Firea: "Întotdeauna am avut încredere în medicină!” 

"Noi suntem o familie creștin ortodoxă practicantă și îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darurile din viața noastră: credința, copiii, sănătatea, prietenii iubitori și sinceri. Înainte de toate deciziile importante ne rugăm și postim. Îi mulțumim și acum Bunului Dumnezeu că suntem bine, situația noastră medicală este sub control și în câteva zile ne vom întoarce la activitățile obișnuite. Întotdeauna am avut încredere în medicină!”, a mai scris fostul primar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si