Gabriela Firea este în doliu: ”Drum lin spre locul fără durere şi suspin”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, este în doliu. Anunțul a fost făcut chiar de ea: bunicul ei din partea mamei a încetat din viaţă.

Author: Mircea Pop duminică 01 noiembrie 2020 , 12:48

Gabriela Firea este în doliu: ”Drum lin spre locul fără durere şi suspin”
Gabriela Firea este în doliu: ”Drum lin spre locul fără durere şi suspin”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela Firea a anunţat pe pagina ei că aceasta este prima duminică fără bunicul din partea mamei.

”Prima duminicā fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre.

A luptat în razboi, s-a întors rănit, a crescut copii şi nepoţi, a iubit lumea şi viata…avea o caligrafie impecabilă, cânta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai liniştită, la 97 de ani. Cu o zi înainte, a cântat…. drum lin spre locul fără durere şi suspin, bunicule”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea: Situaţia financiară este dificilă la Primăria Capitalei şi nu este o noutate

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, referitor la auditul la Primăria Capitalei, că nu este o noutate că situaţia financiară a PMB este dificilă şi asta înseamnă că „din păcate, domnul Orban nu a vrut să mă creadă pe cuvânt”.

Ea a explicat că a formulat multe adrese către şeful Executivului în care cerea audienţă pentru a îi explica faptul că Primăria Bucureştiului nu mai poate, prin lege să încaseze taxe şi impozite locale şi singura sumă pe care o primeşte lunar este cea din cota de impozitul pe venit aferentă lunii respective.

Citeste si: Gabriela Firea îi cere noului prefect al Capitalei să redeschidă școlile din București

„Situaţia financiară este dificilă la Primăria Capitalei şi nu este o noutate. Înseamnă că, din păcate, domnul Orban nu a vrut să mă creadă pe cuvânt. I-am trimis, şi mai am copiile, foarte multe adrese oficiale şi i-am solicitat şi audienţă oficială în care i-am explicat că, din cauza faptului că Primăria Capitalei nu mai are dreptul prin lege să încaseze taxe şi impozite locale şi singura sumă pe care o primeşte lunar este cea din cota de impozitul pe venit aferentă lunii respective şi pentru că Ministerul de Finanţe de 2 ani de zile ne-a micşorat această cotă şi nu au putut fi achitate toate facturile, am rămas cu multe datorii, am solicitat sprijin măcar în sensul aprobării unui împrumut din trezorerie pentru a avea dobânda mai mică sau de pe piaţa bancară privată, lucru care nu s-a acordat”, a declarat Gabriela Firea, joi la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD. 

Citeste si: Gabriela Firea anunţă rezilierea unui contract pentru 100 de troleibuze din Turcia, în ultima zi de mandat la Primăria Capitalei

Aceasta a adăugat că nu a ţinut ascunsă situaţia financiară dificilă a PMB şi a mai spus că e foarte bine să fie făcut un audit la Primăria Capitalei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si