Dăncilă, atac dur după moțiune: „Lupta nu s-a încheiat, au câştigat o bătălie, dar nu au câştigat războiul”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că Opoziţia a câştigat o bătălie, dar nu a câştigat războiul. Dăncilă spune că nu partidele din opoziţie au câştigat, ci PSD a pierdut pentru că a fost trădat.

G.B., vineri 11 octombrie 2019 , 08:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Sunt un om puternic, sunt lider de partid, sunt candiatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Un om puternic poate să îşi conducă partidul spre victorie. Lupta nu s-a încheiat, au câştigat o bătălie, dar nu au câştigat războiul”, a spus, joi seară, Viorica Dăncilă, la România TV.

Citeste si: Viorica Dăncilă şi-a făcut cruce în timpul discursului lui Victor Ponta! Cum a răspuns premierul la atacurile din partea opoziției

Dăncilă atac dur după moțiune

Aceasta a explicat că ştia că va veni o zi în care va pleca de la Palatul Victoria.

„Mă îngrijorează ce se va întâmpla de mâine, ce va face viitorul guvern. Eu cred că ne-am făcut datoria. Am avut rezultate, nu performanţe, am avut o guvernare eficientă. Plec din funcţie, după un an şi 8 luni, şi am curajul să mă uit în ochii oamenilor pentru că că am luat deczii pentru oameni, nu împotriva lor”, a mai spus Dăncilă.

„Lupta nu s-a încheiat, au câştigat o bătălie, dar nu au câştigat războiul”

Aceasta consideră că nu Opoziţia a câştigat, ci PSD a pierdut pentru că a fost trădat.

„PSD astăzi în Parlament nu a pierdut pentru că opoziţia a fost puternică. PSD a pierdut pentru că a fost trădat de oameni care au făcut parte din guvernare şi apoi au plecat, oameni care au câştigat un mandat sub sigla PSD”, a afirmat premierul.

Dăncilă atac dur după moțiune: „Lupta nu s-a încheiat, au câştigat o bătălie, dar nu au câştigat războiul”

Aceasta a precizat că nu a oferit bani celor care vor vota moţiunea ce cenzură, în schimb Victor Ponta le-a oferit posturi de ministru.

„Nu s-a vorbit niciodată de mize financiare. Favoruri politice nu mi s-au cerut. Cred că au trădat pentru că li s-au promis... din partea Pro Romania. Victor Ponta le-a promis să le dă posturi de ministri. Nu am oferit la nimeni post de ministru”, a mai spus Dăncilă, care a precizat că va cere Comitetului Executiv excluderea trădătorilor.

Citeste si: Dăncilă: Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde

Dăncilă a afirmat că va fi preşedintele PSD până după alegerie prezidenţiale.

Replica uluitoare a Vioricăi Dăncilă după moțiune: „Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că nu ştie unde va merge după ce va pleca de la Palatul Victoria, dar s-a declarat convinsă că va câştiga alegerile prezidenţiale, iar următorul loc de muncă va fi Palatul Cotroceni.

„Preşedintele partidului trebuie să fiu până după prezidenţiale. Nu îmi las echipa în vremuri mai grele. Poate mai sunt dintre cei care vând, ştiu că mai sunt unii care mai negociază cu domnul Ponta”, a precizat Dăncilă.

Citeste si: Guvernul Dăncilă a picat. Klaus Iohannis: Rezolvat! Astăzi a câştigat România

„Nu știu încă. Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Cred că în perioada următoare mă voi axa pe munca în partid. Îmi voi găsi eu ceva dupa o lună şi jumătate. O lună jumătate nu mă duc nicăieri. Nu sunt un om bogat.

Voi face campanie alături de cei implicaţi. Am staff electoral. (...) Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si