George Becali: "Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății. În 3-4 luni nu mai există COVID-19"

Omul de afaceri George Becali, finanțatorul FCSB, s-a implicat activ în lupta cu pandemia de coronavirus și a sărit în ajutorul spitalelor și a medicilor cu medicamente.

Author: Razvan Ilie vineri 22 ianuarie 2021 , 09:42

george becali
George Becali: "Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății. În 3-4 luni nu mai există COVID-19"
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

George Becali spune că va refuza să se vaccineze și că va merge pe tratamentele știute. El este extrem de încrezator, totuși, că în 3-4 luni virusul va fi învins.

" Eu stau în cămara mea și tot nu fac vaccinul. Eu încerc să merg pe alea știute. Marii specialiști ai lumii spun că nu e testat. De ce să-l testeze pe mine? Sunt cobaiul lor? ” a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Citeste si: Gigi Becali aruncă bomba despre vaccinarea împotriva COVID-19: „O să ne bage cipuri cu 666 în mână sau frunte și ne vor controla cu 9G”

George Becali: De mâine sunt Ministerul Sănătății

George Becali a dat medicamente în valoare de milioane de euro spitalelor din țară și se autoproclamă ”Ministrul Sănătății”.

”De prima dată când am adus acest medicament am spus că e cel mai bun. Prima dată l-a adus în spitale, nefiind pe protocol. Când au văzut că e foarte bun, acești doctori au făcut adresă la Ministerul Sănătății și au spus să pună medicamentul pe protocol că e foarte bun și nu are reacții adverse. Nu mai contează banii, am spus da", a explicat Becali, citat de RealitateaSportiva.net.

geroge becali
"Dacă ai luat tratament, în 2-3 zile ești bine. Dacă lași 7 zile, după 78 de zile la revedere, nu te mai înțelegi cu el", a precizat Gigi Becali.

Becali: Am vindecat și doctori

Potrivit lui Becali, "COVID-ul este un fleac" dacă iei tratamentul corect:

"Problema mea e alta. Eu vreau ca oamenii să poată lua medicamentul din farmacie pentru că COVID-ul ăsta e un fleac. Dacă ai luat tratament, în 2-3 zile ești bine. Dacă lași 7 zile, după 78 de zile la revedere, nu te mai înțelegi cu el", a precizat Gigi Becali.

Citeste si: VIDEO- Becali aduce vaccin rusesc și medicamente din India

" Să le bagi în țară și în farmacii fără adaos nu e bine? Să plătesc și TVA, dar am spus că le donez. Eu de mâine sunt Ministerul Sănătății. În 3-4 luni nu mai există COVID-19. Medicamentele se pot fabrica în România, substanța e foarte ieftină, 2 lei. Dacă le dăm la oameni, unii sunt săraci. ei stau și iau paracetamol. Am vindecat și doctori", a mai spus patronul FCSB.

George Becali a anunțat încă din luna decembrie că nu este de acord  cu vaccinarea și că nu se va vaccina sub nicio formă, chiar dacă fără vaccin va fi marginalizat sau va fi restricționat în călătoriile din anumite țări. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si