Potrivit celebrei reviste economice Forbes, George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. Afaceristul care este acuzat de politicienii romani ca sponsorizeaza activitatea unor ONG-uri din Romania, pentru a-si propaga interesele, este cotat, din martie 2018, cu o avere de 8 miliarde de dolari.

George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. In martie 2017, afaceristul avea 25,2 miliarde dolari

In martie 2017, Forbes il credita pe Soros cu o avere de 25,2 miliarde de dolari, ceea ce inseamna ca acesta a pierdut 17 miliarde de dolari, probabil din cauza oscilatiilor de la Bursa a actiunilor companiilor sale. George Soros s-a nascut in Ungaria pe 12 august 1930 si a plecat din tara natala in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in timpul ocupatiei naziste. In 1947 a absolvit facultatea de studii economice din Londra, dupa care a obtinut un doctorat in filosofie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. A donat peste 11 miliarde$

E oficial ca George Soros a pierdut 17 miliarde de dolari intr-un an. In 1956, Soros a ajuns la New York, unde a inceput sa lucreze ca agent pe bursa. In 1970 si-a infiintat propria companie, „Soros Fund Management”, iar in prezent se afla in fruntea unui fond de investitii care se numeste „Quantum Fund”.

Cunoscut filantrop, Soros a donat peste 11 miliarde dolari intre 1979 si 2015 pentru diverse cauze. Este un cunoscut suporter al Partidului Democrat din Statele Unite si se implica activ in ONG-uri din intreaga Europa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si