Cu lacrimi in ochi acest batran ne invata o lectie de omenie. Pentru noi luxul inseamna poate o vacanta in strainatate, o geanta scumpa sau o bijuterie. Pentru acest om tot confortul sta intr-o farfurie cu ciorba calda: "ne mai da lumea cate un covrig, cate o paine sa mancam, suntem oamenii strazii, nu avem niciun sprijin".

Sarmani, dar cu un sufletul atat de mare incat nu poti sa nu te intrebi de unde isi gasesc puterea sa aiba atata bunatate?

Nu vin in centrul vechi de obicei. Le este rusine si nu vor sa faca Bucurestiul de ras in fata turistilor. Azi sunt aici pentru ca au fost invitati.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Jakob Hausmann: "Este o supa dulce, este facuta cu legume proaspete".

O ciorba facuta din dragoste pentru oameni. Rand pe rand caserolele incalzesc mainile unor batrani si aduc o mangaiere intr-o zi de toamna rece.

GHEORGHE ZAHARIA: "cam toti cei care au participat astazi la masa si care vin acum la biserica au nevoie de o masa calda uneori".

Alaturi de biserica, patronul acestui restaurant va incerca sa ofere pe timpul iernii cel putin o data pe luna o ciorba oamenilor sarmani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si