Portarul Argentinei Emiliano Martinez a fost unul dintre eroii finalei de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Citește și: Argentina câștigă Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022! Finală de infarct cu Franța, 3-3 (4-2) după penalty-uri

El a reușit să salveze în minutul 123 un gol ca și făcut al Franței, a respins cu piciorul ca un portar de handbal torpila lui Muani.

În sesiunea de penalty-uri din finala Cupei Mondiale Qatar 2022, Argentina -  Franța, portarul argentinian a făcut din nou diferența, aducând victoria in extremis pentru Messi et comp.

Emiliano Martinez, cel mai bun portar al Cupei Mondiale din Qatar 2022

În aceste condiții, Emiliano Martinez a obținut titlul de cel mai bun portar al turneului final de fotbal din Qatar 2022.

Citește și: Doliu uriaș în lumea fotbalului mondial. Mesajul emoționant al lui Adrian Mutu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În festivitatea de premiere, Emiliano Martinez s-a remarcat, însă, într-un mod șocant: el a dus trofeul pentru cel mai bun goalkeeper al Cupei Mondiale la nivelul organelor genitale.

Imaginile cu gestul obscen au devenit virale și au primit mii de comentarii pe rețelele de socializare:

cupa mondiala qatar martinez

Emiliano Martinez, gest obscen după finala de la Cupa Mondiala Qatar 2022

[Sursa foto: Marca]

FIFA a acordat premiile pentru realizările individuale chiar la capătul finalei, iar Lionel Messi a fost câștigat Balonul de Aur al turneului, Emiliano Martinez primind premiul "Mănușa de Aur", pentru cel mai bun portar.

Enzo Fernandez, colegul lui Messi de la naționala Argentinei, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului din Qatar. 

Citește și: O altă moarte suspectă la Cupa Mondială din Qatar. A căzut de la etajul 8 al stadionului

Mbappe a înscris un hattrick în finala cu Argentina de la Cupa Mondială, însă golurile sale nu au fost îndeajuns pentru ca Franța să câștige trofeul.

Francezul a încheiat cu un gol deasupra lui Messi în clasamentul golgheterilor, iar FIFA i-a acordat Gheata de Aur, la decernarea premiilor de la finalul meciului.

Emiliano Martinez, show macabru la vestiarul Argentinei

Într-o scenă de bucurie în vestiar după titlul de campionat mondial, portarul argentinian Emiliano Martinez a râs pe seama francezului Kylian Mbappé.

"Un minut de reculegere… pentru Mbappé care este mort", a spus jucătorul de la Aston Villa, care a primit în total patru goluri de la Mbappé (trei în timpul meciului, şi unul la loviturile de departajare).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si