Gest superb facut de Gigi Becali. Vrea sa faca un spital oncologic in Baneasa din banii lui. "In doua luni il vom inaugura. Investitia se ridica la aproape 15 milioane de euro!

Gigi Becali a dezvaluit de curand ca are de gand sa faca o investitie destul de mare intr-un spital oncologic ce se va situa in zona Baneasa din Bucuresti.

C.I.P., miercuri 15 februarie 2017 , 16:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Latifundiarul din Pipera a stat de vorba cu jurnalistii de la Capital.ro si le-a transmis ca in doua luni de zile aceasta unitate sanitara va fi gata. Se pare ca suma investita este cuprinsa intre 10 si 15 milioane de euro, iar la acest spital vor lucra circa 50-60 de medici. "Vor fi angajati si medici voluntari, din cadrul bisericii, insa cei cangajati vor avea salarii consistente care vor porni de la 2.000 de euro pe luna.", a spus Becali.

Tot el a explicat ca va mai face o clinica de tratament ambulatoriu pentru bolnavii de cancer. Aceasta clinica va fi amplasata in centrul Bucurestiului, pe strada Virgiliu. "Aici se vor face tratamente prin metode alternative. Citostaticele vor fi folosite in proportie de 10%. aparatura a fost comandata de curand si asteptam sa echipam clinia", a declarat Becali.

Ambele clinici vor avea contract cu Casa de Aigurari de Sanatate, iar o mare parte din tratamente urmeaza sa fie decontate. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si