anamaria prodan

La mijlocul lunii aprilie, moartea Ionelei Prodan a zguduit din temelii lumea artistica din Romania. Regretata cantareata a incetat din viata la varsta de 70 de ani in urma unei lupte crunte cu o maladie pacatoasa la pancreas, lasand in urma numai regrete.

ionela prodan

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

La decesul artistei, cea mai afectata persoana a fost, fara indoiala, fiica sa cea mare, Anamaria, cea care de altfel i-a si stat aproape in toata perioada in care regina cantecului popular a fost bolnava.

“Ana era distrusa, dar, cu toate acestea, a avut puterea sa ii organizeze mamei sale o inmormantare si o pomana despre care a vorbit toata lumea. Totul la superlativ”, au spus prieteni ai familiei Prodan.

anamaria prodan

Anamaria Prodan a impartit pachete de 5000 de euro oamenilor necajiti! Ce a determinat-o sa faca acest lucru

Anamaria Prodan a continuat sa faca gesturi impresionante si la parastasul de 40 de zile, dar si, recent, cand a impartit, la mormantul Ionelei Prodan, pachete cu mancare oamenilor amarati!

“Zilele trecute, vedeta a fost la cimitir sa aprinda o lumanare pentru femeia care i-a dat viata si pe care a iubit-o mai mult decat orice pe lumea aceasta.

Conform obiceiului, ea a adus si pungi pline cu mancare pentru saraci, in care se aflau conserve, fructe, sarmale, friptura, legume, dulciuri si coliva, in valoare de aproximativ 5000 de euro”, au povestit prietenii Anei, veniti si ei la fata locului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si