Acum un an, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM, adica Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pe 6 aprilie 2017, cantareata de muzica populara, care a decedat pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, a depus o "cerere de inregistrare marca".

Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Si-a pus poza peste harta Romaniei

Este vorba despre o poza a Ionelei Prodan, in costum popular, pusa peste o harta a Romaniei, mesajul fiind  „CINE M-AUDE CÂNTÂND IONELA PRODAN Dialog muzical, direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ionela Prodan si-a inregistrat o marca la OSIM: "A scultati, priviti, alegeti”

Cu un an inainte sa moara, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Marca a fost inregistrata pentru „produse şi/sau servicii grupate pe clase: 41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale”. La cum suna mesajul,  „dialog muzical direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi”  e clar ca Ionela Prodan planuia sa fie gazda unei emisiuni folclorice dedicate tinerilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si