Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM cu un an inainte sa moara! Cantareata de muzica populara avea planuri mari, isi dorea sa prezinte o emisiune pentru tineri!

In aprilie 2017, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM, planul sau fiind sa realizeze o emisiune folclorica.

Matei Vaihan, sâmbătă 19 mai 2018 , 10:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acum un an, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM, adica Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci. Pe 6 aprilie 2017, cantareata de muzica populara, care a decedat pe 16 aprilie 2018, la 70 de ani, a depus o "cerere de inregistrare marca".

Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Si-a pus poza peste harta Romaniei

Este vorba despre o poza a Ionelei Prodan, in costum popular, pusa peste o harta a Romaniei, mesajul fiind „CINE M-AUDE CÂNTÂND IONELA PRODAN Dialog muzical, direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi”.

Ionela Prodan si-a inregistrat o marca la OSIM: "Ascultati, priviti, alegeti”

Cu un an inainte sa moara, Ionela Prodan si-a inregistrat marca la OSIM. Marca a fost inregistrata pentru „produse şi/sau servicii grupate pe clase: 41 Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale”. La cum suna mesajul, „dialog muzical direct cu tânăra generaţie ascultaţi, priviţi, alegeţi” e clar ca Ionela Prodan planuia sa fie gazda unei emisiuni folclorice dedicate tinerilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si