Gestul impresionant făcut de Ion Surdu pentru ”războinicul” Cristian Dumitrache după câștigarea Exatlonului! ”Faimosul” i-ar fi promis că îi va oferi o sumă de bani pentru fratele său bolnav

La scurt timp după terminarea Exatlon, Ion Surdu i-ar fi făcut o promisiune adversarului său, Cristian Dumitrache

Lia Popescu, miercuri 12 iunie 2019 , 08:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Duminică seara, sezonul 3 de la Exatlon a luat sfârșit, iar cei care au reușit să se impună au fost ”faimoșii” Andreea Arsine și Ion Surdu.

Dacă pe podium, Andreea Arsine a spus clar că dorește să îi dea o parte din premiul de 50.000 de euro rivalei sale, Nicoleta Luncă, ei bine, nici câștigătorul de la masculin, Ion Surdu nu a fost mai prejos.

În timpul competiției, pe luptătorul MMA l-a emoționat puternic povestea tristă a adversarului său Cristian Dumitrache, cel care s-a înscris în show-ul de supraviețuire pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan! Băiețelul suferă de cinci afecțiuni grave și chiar a fost un miracol că a trăit până la vârsta de 12 ani. Mai mult, în ziua în care ”războinicul” a plecat la Exatlon, puștiul  a fost la un pas de moarte.

”Mi-a făcut o criză foarte urâtă. Pentru câteva secunde, am crezut că a murit. Nu-și mai ținea capul, nu mai răspundea nici când îl strigam, la absolut nimic”, a povestit mama lui Cristian Dumitrache la FanArena, la vremea respectivă.

Citeste si: Situație scandaloasă pe o stradă din Capitală! Se poate produce o adevărată tragedie, dar nimeni nu ia măsuri

Citeste si: Medicii din Sudan susţin că peste 70 de persoane au fost violate în atacul forţelor guvernului militar asupra protestatarilor

Citeste si: Un bloc din oraşul Focşani a rămas fără acoperiș

Ion Surdu a impresionat după ce a câștigat Exatlon! Ce gest a făcut

După ce a ascultat toată drama, Ion Surdu a impresionat după ce a câștigat Exatlon, întrucât, imediat, pe adresele de socializare a apărut informația conform căreia el ar  vrea să ofere, din premiul pus la bătaie de organizatori, o sumă de bani lui Dumitrache. Cu acei bani, fratele ”războinicului” ar putea să urmeze un tratament care să îl ajute să ducă o viață normală, să poată merge și comunica.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si