Gestul impresionant făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu

Trupul neînsuflețit al regretatei jurnaliste a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală, ieri, la orele prânzului.

K.B., joi 16 ianuarie 2020 , 11:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Printre cei care și-au exprimat regretul în urma trgicei morți a Cristinei Țopescu s-a aflat și președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a trimis o coroană de flori, care a fost depusă lângă sicriul vedetei de televiziune. Omagiile din partea președintelui României au fost aduse de către consilierul prezidențial Sergiu Nistor, relatează playtech.ro.
Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni.

Citeste si: Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

Citeste si: Galaţi: Fetiţa de 7 ani bătută şi scoasă în frig de mama sa, în grija unui asistent maternal, după ce nicio rudă nu a putut sa o preia

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați, Cristian și Sebastian.
Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista „Contemporanul”, a scris la revista „Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si