Gestul neașteptat al unei mirese: a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de soțul ei unei alte femei

O mireasă a făcut un gest neașteptat chiar în ziua nunții. Femeia a descoperit cu o seară înainte că bărbatul care urma să o facă mireasă, o înșela.

G.B., luni 11 noiembrie 2019 , 20:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia a devenit cunoscută în mediul online pentru gestul curajos pe care l-a făcut în ziua nunții. A decis astfel ca toată lumea să afle de bravura soțului, ba inclusiv el.

Casey a aflat că logodnicul ei o înșela, asta după ce a primit mai multe imagini, de la un număr necunoscut, care conțineau mesaje trimise între Alex și o altă femeie.

Capturile de ecran au fost trimise de amanta lui Alex care a lăsat și mesajul: „ Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”. De aici s-a ajuns la concluzia că bărbatul trăiește cu o altă femeie.

Citeste si: „Gulperi” – o poveste dramatica despre puterea incredibila a unei mame, in curand, la Kanal D

Mireasa a primit și cateva poze cu Alex alături de amantă dar și textul:

„Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”.

Citeste si: Seism puternic în Franța. Au fost înregistrate mai multe victime

Gestul neașteptat al unei mirese: a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de soțul ei, altei femei

Viitoarea mireasă și-a strâns cele mai bune prietene și au decis ca în loc de jurământ, la nuntă, să citească sms-urile dintre cei doi. Casey și-a îndeplinit planul în ziua nunții. În timp ce toată lumea era adunată în biserică și așteptau ca cei doi să își unească destinele, femeia a strigat cu voce tare în fața tuturor: „Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este.”

Gestul neașteptat al unei mirese: a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de soțul ei, altei femei

Citeste si: Varza murată. Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză acră pentru sănătate

Casey și-a luat telefonul și a citit toate mesajele dintre ginere și amanta sa. Când a realizat ce se întâmplă, bărbatul a fugit din biserică. „Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”, le-a spus mireasa invitaților.

Chiar dacă nunta nu a fost cum s-a așteptat, mireasa a declarat că petrecerea a fost reușită.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si