Varza murată. Cât de periculoasă este, de fapt, zeama de varză acră pentru sănătate

Unul dintre cele mai bune remedii pentru mahmureală, zeama de varză poate fi considerată medicament doar în cazul în care nu te confrunți cu una din afecțiunile descrise în cele ce urmează.

R.B., luni 11 noiembrie 2019 , 15:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Varza murată. Atât varza murată, cât și zeama de varză acră conțin foarte multe vitamine și nutrienți. Cea mai importantă este vitamina U, o vitamină cu acțiune anti-ulceroasă.

Citeste si: Varza murată. Iată cum se pritoceşte corect pentru a se mura mai bine

Varza murată. Este indicată și pentru hipotensivi deoarece reglează tensiunea. Este recomandat să consumi un pahar de zeamă de varză murată. De asemenea, consumată mai multe zile la rând, te va ajuta să îți reglezi și tranzitul digestiv, evitând cu succes constipația.

Varza murată

Zeama de varză îți oferă un adevărat efect detoxifiant și în același timp te ajută să îți menții sistemul imunitar puternic.

Citeste si: Varza murată. Trucuri folositoare pentru ca varza murată să iasă perfect

Varza murată. Dar mare atenție la consumul de zeamă de varză acră! Poate înrăutăți starea de sănătate din cauza cantității mari de sare.

Varza murată

Varza murată. Datorită procesului de fermentație, zeama de varză este foarte acidă, astfel că dacă ai probleme la nivelul stomacului mai ales gastrită sau ulcer, atunci consumul de varză acră ar trebui evitat.

Citeste si: Pulpe de pui la cuptor. Cea mai bună rețetă. Ingredientul secret care le face fragede

Varza murată. Trucuri folositoare pentru ca varza murată să iasă perfect

Varza murată este extrem de gustoasă și nu trebuie să lipsească din unele rețete dar și de la delicioasele sărmăluțe, însă multe dintre gospodine fac anumite greșeli care împiedică varza să iasă așa cum trebuie. În continuare va oferim câteva trucuri folositoare pentru o varză murată delicioasă!

Varza murată. Ideal ar fi că butoiul să fie de stejar. De asemenea, este indicat ca butoiul să aibă o cană de lemn sau de metal, fixată în el.

Varza se lasă aproximativ 15 zile afară, că să o atingă bruma și să se frăgezească.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si