Gestul șocant al unor elevi din Giurgiu. Autoritățile au intervenit

Doi elevi din Giurgiu au recurs la un gest șocant care va fi sancționat. Tinerii de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni județul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști după ce au furat cataloagele și condicele de prezență de la școală.

G.B., joi 20 februarie 2020 , 16:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Elevii au pătruns în incinta unei școli din localitate Ogrezeni, de unde au sustras patru cataloage și patru condici de prezență a cadrelor didactice.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 6 Mihăilești au fost sesizați de către un cadru didactic, cu privire la faptul că în noaptea de 18/19.02.2020, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei școli din comuna Ogrezeni, de unde au sustras mai multe cataloage școlare.

Citeste si: Becali, despre acuzaţiile de spălare de bani: Nu sunt nici măcar suspect

Gestul șocant al unor elevi din Giurgiu. Autoritățile au intervenit

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a constatat că în noaptea de 18/19 februarie 2020, persoane necunoscute au pătruns prin forțarea unei ferestre în incinta școlii, iar dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunității școlare au sustras 4 cataloage și 4 condici de prezență a cadrelor didactice, ulterior părăsind incinta școlii.

Citeste si: Horoscop 21 februarie 2020. Zodia care începe o nouă etapă în viață. Totul se schimbă!

Gestul șocant al unor elevi din Giurgiu

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri de 12 și 16 ani, ambii din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu.

Citeste si: Jurnalistul francez Jean Daniel, fondatorul Le Nouvel Observateur, a murit la vârsta de 99 de ani

Dosarul va fi prezentat unității de parchet urmând a fi dispuse masurile legale față de aceștia.

Citeste si: Ciorbă rădăuțeană. Rețeta autentică din Bucovina

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si