Gestul socant facut de nepotul femeii care a murit din cauza dietei cu bicarbonat. S-a intamplat la o luna de la inmormantare
(auxiliare)

Gestul socant facut de nepotul femeii care a murit din cauza dietei cu bicarbonat. S-a intamplat la o luna de la inmormantare

22 nov 2017

Elena Popa a murit in urma cu o luna, in urma dietei cu bicarbonat de sodiu pe care o urma. Medicii nu au putut explica decesul femeii, iar acest lucru i-a revoltat si mai tare pe unii membri ai familiei indoliate.

Nepotul femeii in varsta de 49 de ani nu a putut trece peste tragicul eveniment, iar drept razbunare i-a aplicat doamnei doctor anestezist de la un spital din Vaslui, o corectie, intr-un loc public, potrivit stiriest.ro.

Tanarul a surprins-o in oras, intr-un local, pe anestezista, moment in care i-a dat doua palme si a strigat in gura mare ca ea a fost cea care a omorat-o pe matusa lui.

Citeste si: Un pedofil a incercat sa convinga un tata sa-si abuzeze sexual fetita de 4 luni

Citeste si: S-a bagat in pat, a adormit si nu s-a mai trezit! O adolescenta a fost gasita moarta in pat

Citeste si: O inmormantare in UE, dar ca in Evul Mediu. S-a intamplat intr-un sat din Vaslui

“Dupã ce am operat-o, a susţinut cã totul a pornit de la o curã de slãbire cu bicarbonat pe care o ţinea. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat de inima pacientei a cedat, dar totul pãrea sã meargã spre bine. Este posibil ca un stres sã-i fi provocat infarctul, o trãire intensã a perioadei în care a venit la spital în stare gravã. Dupã intervenţia chirurgicalã, am discutat şi cu familia. Voiau sã o mute la Iaşi. Am fost de acord şi chiar am luat legãtura cu medicii ieşeni pentru transfer, dar nu a mai fost nevoie pentru cã şi la Vaslui i-a fost acordatã o atenţie deosebitã din partea tuturor cadrelor medicale.

Era un caz deosebit. Se simţea din ce în ce mai bine şi se pregãtea pentru externare. Vecinii de salon chiar au stat de vorbã cu ea cu câteva secunde înainte ca inima sã înceteze sã mai batã. Totul s-a petrecut extrem de repede si toate manevrele de resuscitare au rãmas fãrã rãspuns”, marturisea medicul curant al Elenei Popa.

Stire preluata de pe wowbiz.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook