Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat lui Cristi! Așa am simțit”! Detalii exclusive

În momentul în care a primit cei 50.000 de euro de la Exatlon, Ion Surdu i-a donat o parte ”războinicului” Cristian Dumitrache, pentru a-l ajuta pe fratele lui, bolnav de microcefalie și paralizie cerebrală

Author: Lia Popescu duminică 18 august 2019 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ion Surdu a impresionat la Exatlon prin evoluțiile perfecte, atitudinea și spiritul de echipă. Mai mereu învingător în competiție, luptătorul MMA avea să se detașeze în finala cu „războinicul” Gabriel Nedelcu și să pună mâna pe trofeul sezonului 3, implicit și pe premiul de 50.000

de euro!

Dacă pe podium, în Republica Dominicană, colega lui, ”faimosa” Andreea Arsine a spus clar că dorește să îi dea o parte din banii câștigați  rivalei sale, Nicoleta Luncă, ei bine, în mod surprinzător, nici Ion Surdu nu s-a lăsat mai prejos.

Surdu a fost marcat puternic de  povestea tristă a adversarului său Cristian Dumitrache, cel care s-a înscris în show-ul de supraviețuire pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan! Băiețelul suferă de cinci afecțiuni grave, printre care microcefalie și paralizie cerebrală, și chiar a fost un miracol că a trăit până la vârsta de 12 ani.

Mai mult, în ziua în care ”războinicul” a plecat la Exatlon, puștiul  a fost la un pas de moarte. ”Mi-a făcut o criză foarte urâtă. Pentru câteva secunde, am crezut că a murit. Nu-și mai ținea capul, nu mai răspundea nici când îl strigam, la absolut nimic”,  a povestit mama lui Cristian Dumitrache la FanArena, la vremea respectivă.

Ion Surdu a donat o parte din premiul de la Exatlon! ”A șa am simțit să fac”  

După ce aflat prin ce drama trece ”războinicul”, Ion avea să spună că dorește să ajute familia lui Dumitrache, firește, cu o anumită sumă de bani, în momentul în care intra în posesia premiului.

Zis și făcut, căci, Ion Surdu a donat o parte din premiul de la Exatlon pentru tratamentul micuțului, să poată și el să ducă o viață normală, să poată merge și comunica.

"În Republică Dominicană, nu am știut cu ce probleme se confruntă Cristi, în primul rând pentru că nu aveam cum să vorbim, el fiind în tabăra" războinicilor",  apoi, nici nu puteam discuta între noi nimic în competiție. Însă, când am ajuns în țară și am aflat de fratele lui bolnav, sincer, am fost extrem de impresionat. Atunci, l-am sunat și i-am spus că vreau să îi ofer o sumă din premiul câștigat la Exatlon. Drept dovadă, imediat ce mi-au intrat banii în cont, am transferat din ei o o parte pe numele lui Dumitrache. Asta a fost, așa am simțit să fac, nu am ce să spun mai mult! Nu îmi place să vorbesc mult pe tema asta, sper doar că suma oferită îl va ajuta pe copilul acela bolnav să meargă mai departe", a declarat Ion Surdu la emisiunea online ”Ștafetă mixtă” de la WOWbiz.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si