Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat pe stradă. Cântăreața este disperată și face apel la rugăciune, pentru ca acesta să treacă, cu bine, de cumpăna incredibilă.

Citeste si: VIDEO| Zeci de copii au circulat în condiții greu de imaginat într-un tren CFR

Citeste si: E halucinant ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul uluitor care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se pregătește pomana de 40 de zile a lui Marcel Toader! "Vom aduce lăutari, va fi o petrecere așa cum i-ar fi plăcut lui" EXCLUSIV

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

Iubitul Oanei Radu ar fi fost victima unui bărbat din Craiova, care a incendiat casa scării blocului unde locuia, dar nu înainte de a stropi trecătorii cu benzină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si