La inceputul lunii decembrie 2016, celebrul medic ortoped Gheorghe Burnei a fost retinut, fiind acuzat de luare de mita si de experimente efectuate pe pacienti. Plasat ulterior in arest la domiciliu si sub control judiciar, doctorul este cercetat acum pentru cele 15 plangeri de luare de mita, depuse de parintii copiilor operati. Total neasteptat, in sprijinul lui Burnei a sarit medicul Mihaela Mataringa, din Constanta, cercetata si ea in dosarul "mafia retetelor false".

Ca sprijin pentru Burnei, femeia a postat pe un cont al prietenilor lui Burnei o scrisoare deschisa plina de pilde si sfaturi pentru colegul ei aflat in suferinta: 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

"Domnule Profesor, am trecut prin ce aţi trecut şi dumneavoastră. Mie mi s-a întâmplat la vârsta de 51 de ani. Brusc, pe 21 septembrie 2015 la ora 6 dimineaţa toată munca mea de o viata a fost ştearsă cu buretele şi prezentata ca făcând parte din" Mafia retetelor false". Au urmat arest preventiv, la Beciul Domnesc, la cabinet, sechestru, umilinţe, multe umilinţe, reacţia presei, atitudinea colegilor care mi-au furat pacienţii.

Domnule profesor va spun concluziile la care am ajuns în urma acestei experiente: de ce s-a intamplat: datorita invidiei colegilor pentru ca se întâmplă celor mai buni, datorita lăcomiei de bani a celor ce au inventat acuzaţiile. Dumnezeu o sa va ajute sa treceţi peste aceasta experienta şi nu o sa va lase. Aţi ajutat multi, multi copii şi părinţi. Marea majoritate a oamenilor nu crede ce s-a spus despre dumneavoastră.
Treceţi printr-o perioada a smereniei.....şi eu încă trec....umilinţele din partea colegilor au fost cel mai greu de suportat. Trebuie sa aveţi răbdare şi îndelunga răbdare. M-a ajutat descoperirea lui Iov. Sa nu va Izolaţi! Daţi consultaţii în privat pentru ca pacienţii au nevoie de dumneavoastră şi copiii un au nici o vina. Şi dumneavoastră aveţi nevoie de copii, de profesie(...) Va doresc putere sa treceţi peste aceasta încercare! Am vrut ca aceasta încercare sa nu ma schimbe în rău şi cred ca am reuşit sa Rezist. Am rămas bună, calda, nu invidiez, nu urăsc. Dacă nu rămâneam asa îmi făceam singura rău. Încă un lucru important...mi-am tot timpul mintea ocupata şi am învăţat şi învăţ Germana. Este o provocare intelectuala care ma împiedică sa ma gândesc la lucruri care m-ar încarcă negativ.
Cu respect şi consideraţie, Dr. Mihaela Mataringa, Medic primar neuropsihiatrie infantila, Doctor în Ştiinţe Medicale. Constanta",
a scris Mihaela Mataringa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si