Prefectul Capitalei, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a declarat vineri seară, la B1 TV, că, a fost testat pentru noul coronavirus şi trimis să stea în izolare până la primirea rezultatului, după ce a intrat în contact la serviciu cu o persoană depistată cu COVID-19.

Georgiana Balaban, sâmbătă 17 octombrie 2020 , 12:20

gheorghe cojanu are covid-19
Gheorghe Cojanu - prefectul Capitalei.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Eu, astăzi, n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID. Fiind contact, s-a prezentat ambulanţa. Am fost şi eu testat şi trimis să stau în izolare până primesc rezultatul acestui test. Am fost la serviciu şi la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv, drept care şi eu, şi încă o persoană au trebuit să fie testate şi trimise acasă în izolare până mâine, când vom afla rezultatul”, a afirmat Cojanu la B1TV.

Gheorghe Cojanu - infectat cu virusul Sars-Cov-2

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Municipiului Bucureşti Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat joi că prefectul este în concediu de odihnă.

Citeste si: Coronavirus: Parisul ar putea intra în stare de alertă maximă

Citeste si: VIDEO - Mireasă cu coronavirus. Descinderi în combinezoane

gheorghe cojanu are covid-19
Prefectul Capitalei infectat cu Sars-Cov-2.[Sursa foto: PixaBay]

„Domnul prefect este în concediu legal de odihnă”, a declarat joi Mariana Stancu-Ţipişcă, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în ziua în care Grupul de Comunicare Strategică anunţa 4.013 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si