Ghiţă Ciobanul ameninţă cu greva foamei în faţa Ministerului Agriculturii! Din vedetă TV, cel mai cunoscut oier din ţară, tratat ca un infractor de oficialii de la Bucureşti

Ghiţă Ciobanul a ajuns la sapă de lemn şi ameninţă cu greva foamei.

Radu Constantin, miercuri 10 octombrie 2018 , 15:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Au apus vremurile în care Ghiţă Ciobanul era vedetă de reclame şi făcea bani frumoşi doar filmându-se la stână. Între timp, viaţa lui şi a colegilor ciobani a ajuns un adevărat coşmar.

Gheorghe Dănuleţiu, alias Ghiţă Ciobanul a fost protagonistul unor scene dramatice astăzi, în faţa Ministerului Agriculturii. El a venit la Bucureşti pentru a-şi cere drepturile şi a luat cu el şi doi berbeci de la Jina. Oficialii ministerului, în loc să-l asculte, au trimis doi inspectori ANSVSA-DSV Bucureşti pentru a efectua un control la respectivele cornute. Conform agrointel.ro, scopul inspectorilor a fost acela de a-l sancţiona pe curajosul cioban. Inspectorii au vrut să ştie ai cui sunt berbecii însă nu au oferit explicaţii despre controlul organizat ad-hoc.

Ministrul nu l-a ascultat pentru că era plecat

Situaţia oierilor din România, reprezentaţi de Ghiţă Ciobanul a ajuns dramatică din cauza unor probleme grave pe care aceştia le semnalează de o bună perioadă de vreme. Ei susţin că banii pentru subvenţii ajung invariabil în buzunarul unor băieţi deştepţi, iar ei au ajuns la limita subzistenţei. Ghiţă Ciobanul şi ceilalţi crescători de animale veniţi la Bucureşti au ameninţat că intră în greva foamei în cazul în care problemele semnalate nu vor fi rezolvate.

În această dimineaţă, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a mers la un târg de produse tradiţionale din Bucureşti şi nu a ajuns la minister.

Foto: Agrointel.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si