Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone de pe piata! Cum arata telefonul in mainile uriasului de 2,31 metri!

In aceste zile, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone al celor de la Apple.

Matei Vaihan, marți 25 septembrie 2018 , 08:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De curand, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Cel mai inalt jucator din istoria NBA, 2,31 metri, care locuieste la Washington, a fost invitat de „Wall Street Journal” sa manuiasca noul Iphone XS Max, un smartphone urias, lung de 15,75 cm, lat de 7,74 cm si cu o greutate de 208 grame.

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone: "Poate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici"

„Cel mai mare telefon al celor de la Apple poate fi un pic prea greu pentru cei cu maini mici. De aceea, reporterul WSJ s-a intalnit cu legenda NBA Gheorghe Muresan pentru a prezenta ecranul de 6,5 inch, camera foto si bateria acestui smartphone”, au scris cei de la Wall Street Journal.

Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. Sedinta foto s-a tinut sub cosul de baschet

Intr-un reportaj, Ghita Muresan face reclama in SUA celui mai mare smartphone. O ziarista s-a dus la sala de baschet, acolo unde Muresan a facut o sedinta foto cu telefonul, din care se poate observa cum uriasul smartphone arata minuscul in podul palmei celebrului fost baschetbalist.

Te-ar putea interesa si