Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet: "Eu nu fac compromisuri" 

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet, dupăm cum reiese dintr-o declaraţie a sa.

Author: Matei Vaihan joi 03 octombrie 2019 , 08:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet, Dinamo, clubul pentru care a jucat în perioada 1997-2003, cucerind cinci trofee, două titluri de campion și trei Cupe ale României. Deţinător al licenţei A de antrenor, Kiriţă a avut ocazia să fie secundul lui Mircea Rednic, la Dinamo. ( vezi ce a spus Giani Kiriţă despre criminalul din Caracal)

Citeste si: Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic pentru licenţa Pro de antrenor! După ce a obţinut doar 5.22, nu a avut dreptul să mai susţină examenul scris!

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet: „Am avut o ofertă acum câteva luni"

„Am avut o ofertă acum câteva luni de la Dinamo, când Mircea Rednic era antrenor. Am discutat cu el și trebuia să vin secund, dar nu s-a mai întâmplat pentru că Mircea Rednic a fost dat afară. Eu nu sunt o persoană agreată la Dinamo pentru că întotdeauna am spus lucrurilor pe nume. Mereu am spus că echipa asta nu e înconjurată de foarte mulți dinamoviști”, a declarat Giani Kiriță la Pro X.

Giani Kiriţă e furios că nu e primit la echipa sa de suflet:" Dacă nu-mi convine ceva, spun"  

"Văd în schimb foarte mulți pe lângă domnul Negoiță care au jucat jumătate de meci la Dinamo. Eu nu fac compromisuri. Dacă nu-mi convine ceva, spun. A fost acea șansă să vin cu nea Mircea Rednic la Dinamo, nu s-a întâmplat, mergem mai departe.   A fost urâtă îndepărtarea lui Mircea Rednic de la Dinamo. Îi spui că vrei să facă echipă și apoi îl dai afară. E urât!”, a mai spus fostul Faimos de la Exatlon 1.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si