Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă: "Nu mai puteam să ieşim"

Pe vremea când acesta juca la Dinamo, suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă.

Author: Matei Vaihan sâmbătă 25 mai 2019 , 15:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă.

Totul s-a întâmplat în sezonul 2002-2003, când Dinamo a suferit 7 înfrângeri consecutive în campionat. Fost coleg cu Kiriţă, Cosmin Bărcăuan a relatat ce s-a întâmplat. „Am avut o perioadă destul de grea. Aveam 0-0-7 la un moment dat. Aveam în vestiar jucători cu personalitate, a fost greu, dar cu linişte am ieşit din acea perioadă. Îmi aduc aminte că nu prea am mai pierdut după. Am luat Cupa României”, a relatat Bărcăuan pentru prosport.ro.

Citeste si: Giani Kiriţă are articulaţiile deplasate! Antrenorul Faimoşilor s-a dus la fizioterapeut şi s-a tratat cu o metodă tradiţională chineză!

Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă: "Ş tiam că nu ne facem treaba cum trebuie

“Borcea nu ne certa, dar ştiam că nu ne facem treaba cum trebuie. Simţeam noi asta. Ştiu că atunci am propus noi jucătorii să intrăm în cantonament, ca să putem scăpa de situaţia aceea neplăcută. Nu ne convenea ce se întâmplă cu Dinamo. Am avut probleme şi cu suporterii, ne-au vopsit maşinile. Nu mai puteam să ieşim nici să luăm un ziar, ce să mai mergem la mall-uri?”, a mai dezvăluit Cosmi Bărcăuan.( vezi ce maşină şi-a cumpărat Kiriţă)

Suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă: “A fost o perioadă destul de neplăcută"

E clar că suporterii i-au vandalizat maşina lui Giani Kiriţă. “A fost o perioadă destul de neplăcută. Suporterii erau supăraţi pe noi, iar noi trebuia să ne revanşăm pe teren. Nici nouă nu ne convenea situaţia. Giani Kiriţă, eu, Alexa, Stoican, Dănciulescu, Niculescu am spus că intrăm în cantonament şi că trebuie să o scoatem la capăt la un moment dat. Nu se putea, jucam la Dinamo. Am intrat în cantonament şi până la urmă a fost bine. Am scos-o la capăt”, a mai spus Bărcăuan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si