Gica Popescu se face reporter tv! Fostul mare fotbalist va investi intre 10.000 si 15.000 de euro in fiecare interviu pe care il va realiza cu vedete mondiale!

Gica Popescu va produce mai multe emisiuni care vor avea in prim-plan fosti colegi de-ai sai.

Matei Vaihan, marți 28 februarie 2017 , 21:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gica Popescu se dedica mai multor proiecte dupa ce a fost eliberat din inchisoare. Pe langa investitia din domeniul imobiliar, un complex de locuinte in Bucuresti, Popescu incearca sa-si faca un nume si in mass-media. “Undeva în toamna anului trecut, ”Baciul” şi-a lăsat apropiaţii cu gura căscată şi ochii mari, anunţându-i că are de gând să intre în lumea media. Astfel, Gică Popescu a demarat o serie de interviuri filmate cu personalităţi din lumea fotbalului, majoritatea foşti colegi ai săi. Primul interviu l-a realizat cu Hristo Stoicikov, invitându-l pe fostul mare internaţional bulgar în Delta Dunării. Au urmat alte două interviuri, cu Luis Figo, realizat la Madrid, şi cu fostul căpitan al Barcelonei, Carles Puyol. Anul acesta ar urma alte dialoguri, cu, printre alţii, Guardiola, Fernando Hierro, brazilienii Ronaldo şi Claudio Taffarel”, a dezvaluit site-ul danielnanu.ro.

“Potrivit unor surse din anturajul lui Popescu, fiecare interviu îl costă între 10.000 şi 15.000 de euro, aici intrând deplasările, onorariile întregii echipe de scenarişti, producători, documentarişti şi operatori, montajul şi alte cheltuieli pe care le implică operaţiunea. E greu de crezut că o televiziune din România îi va cumpăra proiectul lui Popescu, astfel că acesta intenţionează să meargă pe piaţa externă”, se mai scrie pe danielnanu.ro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si