Gigi Becali despre victoria la CEDO impotriva statului roman "Pentru fiecare lacrima a mamei o sa cer 20 de milioane de euro despagubiri"

Gigi Becali a primit o veste mare de la CEDO, iar statul roman va trebui sa il despagubeasca pentru timpul petrecut in inchisoare de catre latifundiar. Omul de afaceri a anuntat inca din 2013 ca isi va cauta dreptatea.

Webeditor: C.I.P. Author: L. S. marți 03 iulie 2018 , 14:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gigi Becali a primit vestea uriasa de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului! I s-a dat dreptate in dosarul schimbului de terenuri pentru care latifundiarul a fost condamnat si a stat in inchisoare trei ani. La acel moment Becali a spus ca isi va cauta dreptatea la CEDO. "O sa dureze vreo patru-cinci luni pana castig o sentinta CEDO si dupa care sa se faca revizie in Romania, pentru ca asta e o anomalie-

cum adica sa fii achitat de cinci judecatori si sa fii condamnat de trei judecatori?(...) Nu m-am asteptat la aceasta decizie. Nu credeam ca se poate asa. Cum sa condamni un om, sa-ti bati joc de o familie, sa distrugi o familie in halul asta pentru ca ai facut, vezi Doamne, un schimb de terenuri acum 16 ani?", a spus Gigi Becali, in 2013, cand a primit decizia de condamnare.

Astazi, la primirea vestii, latifundiarul din Pipera se bucura de victoria pe care a obtinut-o, insa isi aminteste de suferinta prin care a trecut familia lui.

"Am castigat la CEDO. Azi am primit vestea. Am castigat la CEDO pentru ca am fost condamnat pe o lege care nu exista. Am castigat 3 milioane. Pentru fiecare lacrima a mamei o sa cer 20 de milioane de euro despagubiri. O sa o intreb pe mama cate lacrimi a scos din ea, la fel si pe fetele si pe nevasta mea. Atatea milioane o sa cer si ii dau la copii, la batrani, la persoane fara ajutor. Cei 3 judecatori sa plateasca toate lacrimile mamei mele. Ma indrept impotriva celor care au dat condamnarea. Cum sa condamni un om pe o lege care nu exista? Ma refer la schimbul de terenuri. Ma asteptam sa castig cu valiza, dar am castigat pe schimbul de terenuri", a spus Becali la PRO X.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si