Gigi Becali i-a întins unui nevoiaș două bancnote. Omul a rămas mut când a văzut cât a primit

Zilele trecute, un nevoiaș i-a ieșit în cale lui Gigi Becali, imediat ce a părăsit o farmacie. Ce a urmat este incredibil!

R.B., marți 23 iunie 2020 , 09:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gigi Becali și-a luat ”aghiotantul”, Ionul Luțu, dar a preferat să conducă el. A tras de volan aproape în dreptul farmaciei, pentru că asta era ținta, și a parcat lângă trotuar. Îmbrăcat sport, trening, o vestă de fâș de asemenea sport și cu adidași cu taplă groasă în picioare, finanțatorul a deschis ușa și s-a încadrat în fața farmacistei.

A explicat de ce are nevoie. Într-o pungă i s-a pus toată rețeta. Între timp, un nevoiaș în cârjă l-a ochit. Și l-a așteptat, cu mici emoții, la ieșire. Nas în nas cu Becali a dat. A întins mâna, în timp ce a îngăimat câteva cuvinte.

Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali a băgat mâna în buzunar și a scos două bancnote de 100 de lei. I le-a dat nevoiașului, care i-a mulțumit, cu mult respect, imediat, nevenindu-i să creadă, scrie cancan.ro.

Becali: Nu o să am niciodată în viaţa mea pagină de Facebook sau Instagram, nu mă interesează nicio reţea de socializare

"Eu v-am spus şi o repet: Nu o să am niciodată în viaţa mea pagină de Facebook sau Instagram, nu mă interesează nicio reţea de socializare, niciodată. Nu mă interesează. E problema mea, fiecare are opinia lui. Erau 20-30 de pagini de Facebook cu Gigi Becali şi am dat ordin să le şteargă.

Au apelat la o firmă, au zis: ”Domne, nu putem să le ştergem dacă nu înfiinţăm una”. Şi au înfiinţat una fictivă ca să poată să le şteargă pe celelalte. M-aţi înţeles! Dar pe pagina aia de Facebook, care este înfiinţată fictiv, eu nu o să scriu niciodată nimic şi niciun semnal. Dacă o da vreodată nepotul meu, e problema lui. Că el a înfiinţat-o, Vasi, ca să mi le poată şterge pe celelalte.
I-am zis: <Nu cumva să scrii ceva pe nicio pagină, că eu nu am nevoie de pagini!> Dacă o scrie, nu o să-l omor, treaba lui ce face", a declarat Becali.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul... Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul nominalizat spre eliminare!
spotmedia.ro
Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație... Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
infoactual.ro
Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină... Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină negativă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si