Becali este cunoscut drept un om foarte credincios. Deoarece a fost supus mai multor încercări în viață, nu uită niciodată să-i aducă mulțumire lui Dumnezeu pentru fiecare moment în care a trecut peste. Patronul FCSB a fost nelipsit de la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, iar acum omul de afaceri a fost surprins la racla Sfântului Dumitru.

Citește si: „Îmi pare rău pentru el". Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghekampf. „Îmi era scârbă să-l bat”, spune impresara

Gigi Becali este atent când vine vorba de credință. Omul de afaceri nu ezită să viziteze locurile Sfinte niciodată. De curând, acesta a fost surprins la racla Sfântului Dumitru în timp ce se ruga.

Gigi Becali, un om extrem de credincios

Până acum, mii de pelerini au ajuns la Moaștele Sfântului Dumitru și s-au rugat. Gigi Becali se numără printre acești pelerini. Patronul de la FCSB a mers să se roage la racla Sfântului Dumitru, în Capitală.

Latifundiarul a mărturisit că s-a rugat pentru oamenii din întreaga lume. Mai mult de atât, una dintre dorințele sale a fost ca războiul să se oprească.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

„Mă rog pentru toată omenirea, mă să se oprească războiul, să se liniștească lumea.” a declarat Gigi Becali, la Antena 3 CNN.

Citește si: Gigi Becali a refuzat să fie nașul lui George Simion. Motivul este inedit

Credincioșii sunt așteptați în continuare pentru a se închina Sfintelor Moaște. Săptămâna a început cu procesiunea Calea Sfinților cu Sfintele Moaşte ale Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, ale Sfinților Împărați Constantin și Elena, ale Sfântului Ierarh Nectarie si ale Sfântului Ierarh Grigorie Palama.

Citește si: Nepotul lui Gigi Becali scapă de acuzații

Gigi Becali merge cu inima deschisă la astfel de evenimente credincioase, astfel că a mers și la racla Sfintei Cuvioase Parascheva. De curând, Gigi Becali a fost să se închine la Sfintele Moaște și a mărturisit că mama sa a fost ajutată de Sfânta Parascheva.

Citeste si: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum și-a serbat Alina Sorescu ziua de naștere? Artista a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani- radioimpuls.ro

„În zilele astea, mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, la Sfânta Liturghie. Şi, atunci, am venit să simt puterea harului la sfânta liturghie. M-am închinat. Totul este numai Dumnezeu pentru mine. Şi la mine, chiar şi dacă ar fi ceva rău, zic, dacă o da Dumnezeu, să fie. Că El ştie. Înseamnă că dacă mi-a dat ceva rău, aşa trebuie să fie.", a spus Gigi Becali, de curând.

Citește si: Gigi Becali şi-a criticat dur preferatul. Pe cine a lăudat, după victoria cu Sepsi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si