Tragic accident rutier în localitatea Hideaga din județul Maramureș. Accidentul s-a produs seara trecută, în jurul orei 23.00. Un șofer al unui autoturism a pătruns pe contrasens s-a ciocnit de un autobuz. În urma impactului șoferul și pasager din autoturism au rămas încarcerați. Pasagerii din autobuz nu au fost răniți.

Citește și: Cinci tineri au fost răniți într-un grav accident rutier

La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD și două echipaje ale pompierilor de la descarcerare din Baia Mare și Șomcuta Mare.

Victimele au fost extrase din mașină și transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Citește și: Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul

Cinci tineri au fost răniți într-un grav accident rutier

Cinci tineri din Suceava, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au fost răniți într-un grav accident rutier și transportați la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

ISU Suceava intervine, miercuri, într-un accident rutier produs între localitățile Dumbrăveni și Verești.

Un autoturism cu cinci persoane în interior a intrat într-un cap de pod. O persoană a rămas încarcerată și a fost scoasă de echipajele de intervenție.
”Toate cele cinci persoane implicate în accident, tineri, cu vârste între 17 şi 19 ani, vor fi transportate la spital”,  a transmis sursa citată.

Citește și:  Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul  

Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul

Accident tragic. Un român de 17 ani a murit seara trecută într-un  accident rutier  pe șoseaua Francesca, in localitatea Ghisalba, Italia.

Acum două seri, el conducea o motocicletă enduro când, din motive încă neelucidate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, rezidentă în Ghisalba. Potrivit unei prime reconstituiri, Răzvan se deplasa în direcția Mornico când a fost lovit frontal de autoturismul care circula din sens opus și se afla în depășire.

Citește și: Doi bărbați s-au bătut într-un microbuz școlar din județul Teleorman

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Impactul a fost atât de violent încât a distrus motocicleta și partea din față a vehiculului.

La fața locului s-au deplasat carabinierii și pompierii de la stația din Bergamo și voluntarii de la Romano di Lombardia, care au asigurat vehiculele și au eliberat zona accidentului.

Citește și: Accident rutier grav în Timiș: o persoană a rămas încarcerată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si